Levent Önder Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2012 arkadaslar hepinizi selamlıyor yeni yılınızı kutluyorum. ben pazar günü arabanın altını tam sertlesmemiş camura surttum. daha sonra arabada cok hafif (belli hızda giderken) bir titreme oluyor. sebebi ne olabilir???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Geçmiş olsun...Servise göstermekte fayda var....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 arkadaslar hepinizi selamlıyor yeni yılınızı kutluyorum. ben pazar günü arabanın altını tam sertlesmemiş camura surttum. daha sonra arabada cok hafif (belli hızda giderken) bir titreme oluyor. sebebi ne olabilir???? Bence öncelikle balans ayarı kontrol edilmeli, kötü yola düşen arabalarda daha çabuk bozulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Jantlarınızın iç kısmına çamur yapışmıştır. O da teker balanslarını bozduğu için titreme yapar. Temizleyin çamuru, geçer. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Önder Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 teşekkür ederim arkadaşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Üstte de söylendiği gibi balans ayarından kaynaklıdır. Zaten aracın altını çarpıp kartere zarar verseniz şimdiye çoktan motor yağınız boşalmış aracınız çalışmaz hale gelmişti ki bunun olması için aracınızı çok sağlam şekilde çok sert bir zemine vurmanız gerek; sürtmekle böyle birşey olmaz. Aracı yıkayın ön alt kısımlarda çamur kalmamasına dikkat edin; yine de titreme varsa direksiyonda; balans ayarı için bir lastikçiye uğrayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Önder Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 durumun aracın altını sürtmekle alakalı oldugunu sanmıyorum.bende sürtmüştüm üstelik sert zeminde.genelde altı sürttüğünde sürten yer krikonun takılacagı sert kısımlarda oluyor,o kısımlar da zarar görmüyor.asıl sorun olusturabılecek kısımlarda ise zaten koruma var.sıkıntı olusması için ancak yüksek hızla yerdeki sert bir cıkıntıya vurman gerekir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Levent Önder
arkadaslar hepinizi selamlıyor yeni yılınızı kutluyorum.
ben pazar günü arabanın altını tam sertlesmemiş camura surttum.
daha sonra arabada cok hafif (belli hızda giderken) bir titreme oluyor.
sebebi ne olabilir????
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap