Tolga Başaran Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2012 ,haftasonu biryer de valeye verdim , sonra ertesi gün otoparkta bu haldeydi ,ya otoparkta vurdular yada vale vurdu ...otopark kamralarından akşam seyredicem , olmadı valeyi çarpıcam ,valla neredeyse ağlayacaktım , istanbulda bu hasarı tamir edebilecek , adam gibi boyabilecek bir usta tanıyan ve maliyet konusunda tahmini bir rakam verebilecek varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 sanki bir araba gelipte vurmuş gibi değilde , geri geri otopark demirine veya bir babaya çapmış gibi değilmi ? kesin valelerin işi ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Geçmiş olsun bana göre istepne lastikleri arka bagaj kapağında takılı olan türden bir aracın verebileceği bir hasar gibi duruyor.Ama kimin kime çarptığı muamma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 uygun ve becerikli bir usta tanıyan yokmudur ? istanbul civarında kendim keşfedecem ,kimsenin tanıdığı boyacı kaportacı yok heralde .... neyse , bunun için kasko bozmaya gerek yok heralde , tek endişem , bagajdaki göçüğü düzeltmeye çalışırlarken boyayı attırmaları ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Tolga geçmiş olsun.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Tolga geçmiş olsun.... eyw. sakınan göze çöp batıyor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Geçen kış arabam sitenin otoparkında park halindeyken yan tarafa park eden aracın sahibi kapısını açınca rüzgarında azizliği ile kapısını benim aracın sağ kapısına çarptırdı.Ceviz büyüklüğünde iki yerde göçük oluştu, bayağı bir sinir olmuştum.Koşuyolu Carrefoursa'nın E5'e bakan üst taraf sol kısmında petrol ofisi var hemen karşısında lastikçi,akücü,yıkamacı,kaportacı vs var.Orada Carrefour'a doğru yıkamacıya yetişmeden yanılmıyorsam yağ değişim dükkanı olacaktı beni oraya yönlendirdiler.Normalde adam orada çalışmıyormuş seyyar geziyormuş boyasız kaporta göçüğü düzeltiyormuş, aradım geldi aparatlarını kurdu 3-4 saat bayağı bir uğraştan sonra düzeltiverdi zamanınız varsa gidebilirseniz tavsiye ederim.Tekrar geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 uygun ve becerikli bir usta tanıyan yokmudur ? istanbul civarında kendim keşfedecem ,kimsenin tanıdığı boyacı kaportacı yok heralde .... neyse , bunun için kasko bozmaya gerek yok heralde , tek endişem , bagajdaki göçüğü düzeltmeye çalışırlarken boyayı attırmaları ... Acele etme herkes her dakika buraya bakmıyor haliyle. Herkes çok sabırsız bu ara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 (düzenlendi) geçmiş olsun... bence şiddetli bir çarpışma. neden derseniz benim de başıma geldi. geri geri giderken 2 kez vurdum hele 2.si çok gürültülüydü. ne bir çizik oluştu ne de boya kalkması. sabit sert direk gibi bir yere vurmuş. park sensörü bunları görmeyebiliyor. kamerayı incelemeden valenin günahını almak istemem. kaskoyu bozmadan autoking yapabilir gibi geldi. bir deneyin. Aralık 31, 2012 yusuf terzi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 autoking bunu bir araştırtayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 aynı durum bizim arabayada oldu biz ikitelli auto king diye özel bir firmaya 100 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam oradan yaptık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Geçenlerde bir arkadaşımın aracında da böyle bir hasar vardı.60 tl bakalitçi 45 tl de boyacı almıştı.çok geçmiş olsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Çok geçmiş olsun. Usta aramaya hiç gerek yok Auto King kaskonuzu bozmadan bu hasarı giderebilir yanlız bagajı çektikten sonra boyarlar orayı boya konusunda da rahat olun orjinal boya ve mükemmel işçilikleri var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Daz Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Öncelikle geçmiş olsun. Eğer Bagaj boyanız orjinal boya ise orayı çektirme yaptıklarında boya esneme yapıyor ve bozulmuyor. Orjinal kendi boyası değilde daha önceden de boya var ise o zaman boya yarılma yapıyor ve boyanmak zorunda kalıyor. Umarım mideniz bulanmayacak şekilde halledilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap