Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar daha önce bu konuda sıkıntı yaşayan bir arkadaşı forumda okumuştum fakat aynı konuya ulaşamadım acaba arkadaş sıkıntısını çözdümü bilemiyorum,
sıkıntı şu frene basıp düğmeye basılı tuttuğum halde gün içinde çalışırken zorlanıyor. bazen marş basmıyor ve ben tekrar çalıştırmak zorunda kalıyorum. bazende bir kaç saniye zorluyor ve ancak çalışıyor. garip olan ise sabah ilk çalıştırmada problem yaşamıyorum. arabayı yeni aldık başkasının yanında yapacak diye korkarak basıyorum, sorun ne olabilir acaba?
Soru
Can Uzun
Arkadaşlar daha önce bu konuda sıkıntı yaşayan bir arkadaşı forumda okumuştum fakat aynı konuya ulaşamadım acaba arkadaş sıkıntısını çözdümü bilemiyorum,
sıkıntı şu frene basıp düğmeye basılı tuttuğum halde gün içinde çalışırken zorlanıyor. bazen marş basmıyor ve ben tekrar çalıştırmak zorunda kalıyorum. bazende bir kaç saniye zorluyor ve ancak çalışıyor. garip olan ise sabah ilk çalıştırmada problem yaşamıyorum. arabayı yeni aldık başkasının yanında yapacak diye korkarak basıyorum, sorun ne olabilir acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap