Tarık Daş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2012 merhaba aracıma mercekli,led,li far grubu nerden bulabilirim ve nereye taktırabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 ankaradan bulabilirsiniz fiyatıda 1000-1200 tl arasında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 izmir,den bulamazmıyız bulsakta sorun çıkartıyormu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Buralardan bakabilirsiniz Sormak lazım parçacılara felan.. Kolay bulanan şey değil izmir,den bulamazmıyız bulsakta sorun çıkartıyormu acaba Buna nasıl cevap verebiliriz ki ? Far'da sorun yoksa çıkarmaz. Nasıl yapılacağına dair sitede yöntemler mevcut o yolları izlerseniz sorun olmaz yoksa zaten takamazsınız çalışmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Sıfır aldığım araçta farlarin ici asırı buharlaşma yapmasi sonucu serviste değişti.Yeni farlar takıldı.sorun aynen devam ediyor.Sanirim farlarda bir hata var. X paket focus 3 sahibi arkadaslar tecrubelerini aktarabilir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 izmir,den bulamazmıyız bulsakta sorun çıkartıyormu acaba merhaba... bu far değişimini bende kafayataktım.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2012-yeni-kasa-ford-focus-mercekli-far-94397974/detay bu linkten ulaşabıırısn..izmirde 2. sanayide.. fakat suan ellerınde yok..bu değişim çok saglıklımı bende bilemiyorum.servise sordum bu değişimi için bir yorum yapmıyorlar.. bu sitede çifti 700 liraya geliyor.xenon kitle birlikte montajı filan 1000 lirayı bulur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Sıfır aldığım araçta farlarin ici asırı buharlaşma yapmasi sonucu serviste değişti.Yeni farlar takıldı.sorun aynen devam ediyor.Sanirim farlarda bir hata var. X paket focus 3 sahibi arkadaslar tecrubelerini aktarabilir mi ? Kimisinde var, kimisinde yok, niye böyle bilmiyorum. Değiştirmek de her zaman çözüm olmuyor. Bende bu sorun yok, ama arkadaşınkinde var mesela. Sanırım çok kafaya takmamak lazım. Far yandığı a bu linkten ulaşabıırısn..izmirde 2. sanayide.. fakat suan ellerınde yok..bu değişim çok saglıklımı bende bilemiyorum.servise sordum bu değişimi için bir yorum yapmıyorlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 (düzenlendi) Açıkcası belli bir süre sonra kafaya takmamak gerektiğini anladım.Ama ilerde far icinin nem vasıtasıyla solmasi durumunda can sıkılmamasi icin buna erkenden çözüm bulunması gerektigi kanısındayım. Ocak 29, 2013 Mehmet S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Açıkcası belli bir süre sonra kafaya takmamak gerektiğini anladım.Ama ilerde far icinin nem vasıtasıyla solmasi durumunda can sıkılmamasi icin buna erkenden çözüm bulunması gerektigi kanısındayım. Garanti süresinin sonuna doğru son bir kez değişim talep edersiniz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Açıkcası belli bir süre sonra kafaya takmamak gerektiğini anladım.Ama ilerde far icinin nem vasıtasıyla solmasi durumunda can sıkılmamasi icin buna erkenden çözüm bulunması gerektigi kanısındayım. Garanti süresinin sonuna doğru son bir kez değişim talep edersiniz... Aklımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Açıkcası belli bir süre sonra kafaya takmamak gerektiğini anladım.Ama ilerde far icinin nem vasıtasıyla solmasi durumunda can sıkılmamasi icin buna erkenden çözüm bulunması gerektigi kanısındayım. Ben buğudan 1 kere değistirttim. Buğu yenilerde de var garanti suresi sonlarinda degisim iateyebilirim bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-yeni-focus-2011-2013-xenon-ledli-far-seti-112127662/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-yeni-focus-2011-2013-xenon-ledli-far-seti-112127662/detay Güzel farlar, siyah zeminli üstelik, ancak maalesef pahalı, 1500 TL'den fazla olmasa iyi olur. Her TÜV muayenesinde sökülmesi ve normallerle değiştirilmesi gerektiğini de unutmamak, yani orijinal farları elden çıkarmamak lazım. Sis farları üzerinden bağlanan tiplerin de olduğunun beyan edilmesi de modül ile bağlantıyı orijinal olmaktan çıkarıyor ve ufak tefek hileler olacağına işaret ediyor, kısa far uyarısını da muhtemelen bir paralel direnç bağlama ile hallediyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap