Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2011 model titanium 35 bin km de 34bin tl ye almak uzereyim ama satıcının dedıgıne gore aks lerde problemi varmıs garantiden yapılır demısler oda 45 bin bakımında yaptırırım dıye dusunmus bu canımı sıktı bıraz arastırdım bu kronık bı problemmıs gıbı soylenıyor bı kac ozel servısı aradım soyledıklerı bunlar . kullanan arkadaslar bu onemlı bır sorunmu ses falan yapıyor mu eger boyleyse baska bı araca yonelıyım cunku ses en sevmedıgım seylerden bırıdır arabada .ayrıca fıyat nasıl ? yardımcı olursanız sevınırım .
Soru
Emre Çelik
2011 model titanium 35 bin km de 34bin tl ye almak uzereyim ama satıcının dedıgıne gore aks lerde problemi varmıs garantiden yapılır demısler oda 45 bin bakımında yaptırırım dıye dusunmus bu canımı sıktı bıraz arastırdım bu kronık bı problemmıs gıbı soylenıyor bı kac ozel servısı aradım soyledıklerı bunlar . kullanan arkadaslar bu onemlı bır sorunmu ses falan yapıyor mu eger boyleyse baska bı araca yonelıyım cunku ses en sevmedıgım seylerden bırıdır arabada .ayrıca fıyat nasıl ? yardımcı olursanız sevınırım .
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 16 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap