Nihat Sezer Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 2, 2013 Ebaydan spariş ettiğim Orjianal Ford kırmızı renk şerit letlerim geldi ,ufak bir uygulama Enerjiyi Çakmaktan paralel alarak bağlantısını yaptım. Aynı led şeritten vites ön kısmınada gizli bir ışıklandırma uygulaması yaptım 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 harika olmuş elinize sağlık. tam olarak ismi nedir bu led`in..yada link verebilirmisiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Çok şık olmuş elinize sağlık........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 ellerinize sağlık çok uyumlu olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Yav şu sedan arka farlara da bir led uygulaması olsa da yaptırtsak.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Elinize sağlık. En çok torpido bölümü hoşuma gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emircan Aydın Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2013 Muhteşem olmuş tebrikler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sefa Havana Alp Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2013 yukarıya submarine ışık aydınlatma sistemim var benimde harita okuma ışıklarını değiştirip turuncu park ampülleri taktım (led) submarine ile beraber turuncu loş daha yoğun hale geldi mükemmel ambians yakaladım tavsiye ederim ellerinize sağlık uygulama güzel görünüyor fakan torpido çekmecesinin yanından taşan ışık huzmelerini engellerseniz sonradan yapılmış havasından kurtulur gibime geliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cengiz özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2013 (düzenlendi) Cok guzel olmuş elinize saglık Haziran 30, 2013 Cengiz özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Aytekin Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 elinize sağlık güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Mükemmel olmuş beee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gocmen Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Hocam şu çakmaklıkta yansıyan Focus yazısına bittim. Nasıl yaparız onu yaf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temel Kaygusuz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap