Ozan Dilekoğlu Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2013 Arkadaslar merhaba Aracım titanium focus dizel start stoplu anahtarımı kaybettim temın edebileceğim bir yer biliyorsanız veya fıyatı daha makul alternatıf kullanacagım bır yontem varmıdır servıste 700 tl piyasada 340 tl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Benim bildiğim çoğu yer eski anahtarı kopyalayabiliyor ancak sıfırdan anahtar yapabilirler mi bilmiyorum. Bir de serviste yenisini verirken eski anahtar bulunsa bile arabanızda çalışmamasını sağlıyorlar diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Bizim çakmakçı süleyman abi var, onda makinası var klonluyor bu tarz şeyleri 50-100 lira arası bir rakama yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 fatih ardıç Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 dışarda macera aramayın serviste işinizi yaptırabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serhat E. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Kaskoda klozu varsa 1000 liraya kadar karşılıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 ben aldığımdan beri kumandadan biraz şikayetçiyim. aracı kilitlerken ve açarken çok tutukluk yapıyor. neden hassas değil acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 ben aldığımdan beri kumandadan biraz şikayetçiyim. aracı kilitlerken ve açarken çok tutukluk yapıyor. neden hassas değil acaba? Anahtarsız kumandalar mükemmel çalışıyor, menzili 100 m üstünde. Oksitlenme, zayıf pil olası nedenler olabilir. Biraz WD40, yetmezse pil değişimi. O da işe yaramazsa araçtaki sensörü kontrol etmek lazım sanırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Dilekoğlu
Arkadaslar merhaba
Aracım titanium focus dizel start stoplu anahtarımı kaybettim temın edebileceğim bir yer biliyorsanız veya fıyatı daha makul alternatıf kullanacagım bır yontem varmıdır servıste 700 tl piyasada 340 tl.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap