Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Önümüzde ki yıl bu araç ülkemizde... 2.0 EcoBoost Focus ST 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2012 Önümüzde ki yıl bu araç ülkemizde... 2.0 EcoBoost Focus ST Guzel bir haber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 TEST Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Nerde yazıyor abi bi kaynak var mı ? Geçen sordum burdaki ford bayiine. Buraya getiremeyiz zaten şu an tr'de yok kastamonu gibi bi yerde satamayız o aracı dediler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Nerde yazıyor abi bi kaynak var mı ? Geçen sordum burdaki ford bayiine. Buraya getiremeyiz zaten şu an tr'de yok kastamonu gibi bi yerde satamayız o aracı dediler Onur ben kaynaksız konuşmam, yazılı kaynağım yok. inanıp inanmamak senin elinde Dedikleri şeylerde hata yok zaten, doğru demiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Onur ben kaynaksız konuşmam, yazılı kaynağım yok. inanıp inanmamak senin elinde Dedikleri şeylerde hata yok zaten, doğru demiş. Abi yanlış anladın beni Kaynak dediysem bizde bakalım diye söyledim yoksa sana inanmadığımdan değil aklıma bile gelmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2012 Yazılı olarak Bişey yok maalesef . Gerek de yok zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Hazır mısınız ? Çok Yakında... ST 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Hazır mısınız ? Çok Yakında... ST Yakuuup heycan yaptirtmaa test surusu yapabilicek miyiz bana onu soyle ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2012 Biri alırsa ona ziyarete giderük (((: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Biri alırsa ona ziyarete giderük (((: Beni de al Yakup giderken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Gelsin gelsin, satılık siyah bir EB olabilr o zaman forumda...! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Gelsin gelsin, satılık siyah bir EB olabilr o zaman forumda...! Abi Antalya yollarına da ST ne yakışır ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 (düzenlendi) Gelsin gelsin, satılık siyah bir EB olabilr o zaman forumda...! 250ps için kıyma abicim ;yaparız seninkini de 250 temizinden Eylül 25, 2012 T.Mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2012 Bu da ST severler için gelsin, ST Müziği Motor sesi severlere reklam işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap