Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Aha Ayip ettin takipteyim herseyi İyi iyi bekliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2014 Makyajlısı satılır belki umudu ile.. 5 yıldızı çakmışlar.. http://www.autoexpress.co.uk/ford/focus/20534/st-hatchback Artılar +Güçlü motor +Sınıfında lider yol tutuş +Fiyat Eksiler -Yüksek sürüş poz. (Firm ride sanırım bu demek) -Küçük bagaj -Yüksek emisyon (CO2) Biraz geç kalmışlar inceleme için. Ayrıca biraz da yanlı yazılmış, yol tutuşu ile ilgili şikayetler az değil. Ama konforla spor arasındaki dengeyi tutturma konusunda "bir numara" "Firm ride" sert/sıkı sürüş anlamında, yani süspansiyon göreceli sert demek istemişler. Makyajlısı gelir umuduna ben de katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Aha Ayip ettin takipteyim herseyi Reis takipte gecikiyorsun. http://www.focusclubtr.com/topic/7103-genel-sohbet-b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC-7/page-296#entry233239 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Reis takipte gecikiyorsun. http://www.focusclubtr.com/topic/7103-genel-sohbet-b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC-7/page-296#entry233239 1 Nisan diye kıllanmadım değil Cem abide cevap yazmamış Genel sohbette çok kaynıyor bu tür şeyler doğal olarak neyse hadi bakalım inşallah diyerek beklemeye geçiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Reis takipte gecikiyorsun. http://www.focusclubtr.com/topic/7103-genel-sohbet-b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC-7/page-296#entry233239 1 Nisan diye kıllanmadım değil Cem abide cevap yazmamış Gecikmiş cevap...: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Focus STnin modifiye bölümü yok o yüzden buradan paylaşıyorum Brembo Fren Sistemi TurboBack Triple Exhaust 458 italia style KW Coilover E tabi bu bir proje arabası arabanın eklentileri apaçi bulan olacaktır ama bence çok vahşi ve ne kadar modifiye edilesi olduğunu görüyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2014 Hayli eğlenceli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Yeni Makyajlı Focus ile birlikte St Almanyada satışa başlanmış görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Sadece fiyat ve sipariş var üretimi başlamadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Eski kasasını hem de kaymak gibi Alaman yolunda (Frankfur am Ring) kullanmıştım. Sonuç : Sevmedim. Koca popom koltuğa sığmadı, rahat edemedim ... metal pedallar nedense beni huzursuz etti ve o yolda bile gidişi çok sertti. Sanki sıfır süspansiyon bir tornet'e binmiş gibi hissettim. Kötü dönüş çapı (şehir içine paralel park etmeniz gerekirse ne demek istediğimi anlarsınız) cabası. Kısacası ben ST konusunda tam bir -eŞŞek hoşaftan ne anlar?- vakasıyım. Gallardo'dan geri görüşü yok, o vites kutusu ne kadar uyuz bea! M5'ten bunun kullanıcı ara yüzü ne kadar karışık abicim, kafam bulandı ve Ferrari'den de altı yere çok yakın, karıncanın üzerinden geçsem hissediyorum diye nefret etmiştim ... ayrı hikaye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Eski kasa RS de öyleydi Kütük gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2014 Ben kendime bir ST oluşturdum naçizane, fena olmadı Bazen kızmıyor değilim bizimkilere Almanya'dan neden dönüp geldiniz diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap