Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Avrupadaki fiyatlar ile kıyaslandığında tahmini fiyatı ne olur sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Avrupadaki fiyatlar ile kıyaslandığında tahmini fiyatı ne olur sizce ? Ben hesaplamistim iste otvsi falan herseyiyle 85-90a gelmisti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 80 i aşmaz ise düşünülebilir. İdeal bir aile aracı. Aile yanınızda olmadığında ideal bir keyif makinesi. Hoş bir fikir bence. BMW 6 Grand Coupe yada Panamera alamıyacağımıza göre ST güzel seçenek olur bizlere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Ne diyo anlamıyorum ama güzel olmuş video 2:35. saniyeye dikkat ettim de, adam elini kapı koluna atınca kapılar otomatik olarak açıldı. Demekki koymuşlar, bize de gelmesi yakındır inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 bence ön ızgara plaka yokken çok kötü duruyo ya. ama plaka toparlıyo gibi geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 bence ön ızgara plaka yokken çok kötü duruyo ya. ama plaka toparlıyo gibi geldi. Bir de işin komik tarafı: Bol hava girsin diye kocaman ızgara yapıyorsun, sonra da tam ortasını plaka ile kapıyorsun. Ya ızgara gereksiz büyük, ya plakanın yeri yanlış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Ben bu arabayi alırsam veya alabilirsem kesinlikle ön plakasiz kullanırım. Polislere içli dışlı olurum ama olsun Ne zaman göreceğiz STyi fiyat listesinde? Bilgisi olan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Bir de işin komik tarafı: Bol hava girsin diye kocaman ızgara yapıyorsun, sonra da tam ortasını plaka ile kapıyorsun.Ya ızgara gereksiz büyük, ya plakanın yeri yanlış. bana çok gereksiz büyük bi ön ızgara gibi geldi lancer evo'nun önü gibi daha şık olabilirdi bence. Ben bu arabayi alırsam veya alabilirsem kesinlikle ön plakasiz kullanırım. Polislere içli dışlı olurum ama olsun yalnız plaka olmasa bile ızgaranın arkasında kalınca plaka montajı için sanırım plastik bir parça koymuşlar yada çelik tabi o çirkin durabilir fotoğraflarda pek belli değil o şey ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Ben bu arabayi alırsam veya alabilirsem kesinlikle ön plakasiz kullanırım. Polislere içli dışlı olurum ama olsun Ne zaman göreceğiz STyi fiyat listesinde? Bilgisi olan? ya zaten genelde arkadaki plakayı görebilirler gerçi onu da pek göremeyebilirler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Plakasiz kullanıma yatkın belli. Bazı süper arabalarda önde plaka icin yer yok ferrariler gibi ruhsata islimi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2013 Buldunuz,aldınız,plakaya kaldık öyle mi sabri ehehe yav ne işlisi bildiğin şehir arabası bu Fiesta ST geliyor ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Buldunuz,aldınız,plakaya kaldık öyle mi sabri ehehe yav ne işlisi bildiğin şehir arabası bu Fiesta ST geliyor ama o ST buraya gelecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Buldunuz,aldınız,plakaya kaldık öyle mi sabri ehehe yav ne işlisi bildiğin şehir arabası bu Fiesta ST geliyor ama Focus STden haber yok mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap