Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Paylaşıldı mı önceden bilemedim, paylaşıldı ise silinebilir... http://youtu.be/3oapP8qzehI 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 3:24'de abimiz kaydırıyor arkayı ama azcık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ev00XnubykE 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Tam yeri değil ama dün şöyle bir şey gördüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Punto'mu bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 (düzenlendi) Tam yeri değil ama dün şöyle bir şey gördüm. 2.5 5silindir 225 bg Engin abi plaka 34 Dx xxxx miydi ? Yani Dli bisey miydi Ocak 21, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Tam yeri değil ama dün şöyle bir şey gördüm. 2.5 5silindir 225 bg Engin abi plaka 34 Dx xxxx miydi ? Yani Dli bisey miydi JA plaka idi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Bu ST büyük ses getirdi ya başka hot hatchler için böyle videolar hazırlandığını ve etkinlikler olduğunu görmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Bu ST büyük ses getirdi ya başka hot hatchler için böyle videolar hazırlandığını ve etkinlikler olduğunu görmedim Amerika oyunları bunlar Ahahha Focus her zaman dikkate değer oldu. Şaşırmıyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Amerika oyunları bunlar Ahahha Focus her zaman dikkate değer oldu. Şaşırmıyoruz Cok isterim benimkini verip bunu almak tokat manyaği yaparim burdaki herkesi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Cok isterim benimkini verip bunu almak tokat manyaği yaparim burdaki herkesi çok yakıyor derler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 (düzenlendi) Cok isterim benimkini verip bunu almak tokat manyaği yaparim burdaki herkesi Büyük konuşma, çatarsın akranına, yersin tokadı, belli mi olur! Şaka bir yana, ST'nin Focus'un imajına büyük katkısı var ve akıllı kullanmaya devam ederlerse de olmaya devam edecek, ruh kazandıracak. Avrupa'da göreceli düşük fiyatı ve şehirli karakteri ile çok güzel satıyor. Alanlar da çok memnun. Darısı Türkiye'nin başına diyerek hayal kurmaya devam edeceğim... Şubat 1, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 (düzenlendi) 28,000 paund ingilterede yani yaklasik 80.000 lira bide buna otv kdv eklersek 110.000-120.000 ? Şubat 1, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Subaru ile ufak bir kapışma http://www.youtube.com/watch?v=Ev00XnubykE 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap