Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 28,000 paund ingilterede yani yaklasik 80.000 lira bide buna otv kdv eklersek 110.000-120.000 ? Öyle yapma, şöyle yapabilirsin; benzer donanımlı 2.0 mondeo veya kuga fiyatlarına bak fiyatları oranla birde Tr'de satılan rakiplerin fiyatlarına bak onlardan biraz fazla düşün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 28,000 paund ingilterede yani yaklasik 80.000 lira bide buna otv kdv eklersek 110.000-120.000 ? Öyle yapma, şöyle yapabilirsin; benzer donanımlı 2.0 mondeo veya kuga fiyatlarına bak fiyatları oranla birde Tr'de satılan rakiplerin fiyatlarına bak onlardan biraz fazla düşün Hmm o zaman kafadan en az 50.000 € hayirli olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Hmm o zaman kafadan en az 50.000 € hayirli olsun Güzelim ne alaka kurdun anlamadım ? Örnek göstereyim Ford Mondeo Turnier 5-türig Titanium X 2,0 l EcoBoost, 176 kW (240 PS) Ford PowerShift-Automatikgetriebe Yukardaki araç 38.800 Euro ülkemizde ise 115 bin TL (selective) Ufak tefek donanım fiyatlarını pas geçelim. Focus ST ise 24 ila 29 bin Euro arasında değişiyor.. yani 115 bin TL'den ucuz olacağı kesin hatta %200 Ben bir ara ufak araştırma yaparak tahmini fiyatımı vermiştim onu bulayım birde; Bulamadım şuan ama 80-90 civarı demiştim ben diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Hmm o zaman kafadan en az 50.000 € hayirli olsun Güzelim ne alaka kurdun anlamadım ? Örnek göstereyim Ford Mondeo Turnier 5-türig Titanium X 2,0 l EcoBoost, 176 kW (240 PS) Ford PowerShift-Automatikgetriebe Yukardaki araç 38.800 Euro ülkemizde ise 115 bin TL (selective) Ufak tefek donanım fiyatlarını pas geçelim. Focus ST ise 24 ila 29 bin Euro arasında değişiyor.. yani 115 bin TL'den ucuz olacağı kesin hatta %200 Ben bir ara ufak araştırma yaparak tahmini fiyatımı vermiştim onu bulayım birde; Bulamadım şuan ama 80-90 civarı demiştim ben diye hatırlıyorum. Güzel tespit bu full mondeo 38.000€luk Almanya fiyati mi ? Bizde yani ortalama 49.000€. Guzel mantik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Fifth Gear son bölümde (S22E01) Focus ST test edilmiş. İzlemeyi bitirince yorumlarımı eklerim : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 benden size bir kıyak http://www.dpccars.com/car-videos-13/02-12-13page-Fifth-Gear-Season-22-Episode-1.htm Fifth Gear son bölümde (S22E01) Focus ST test edilmiş. İzlemeyi bitirince yorumlarımı eklerim : Yerler kuru olmasına rağmen ve ESP açık olmasına rağmen gaza bastığım zaman arabağa sağa ben sola gitmek istiyorum diyor torku çok iyi hissediyorsunuz diyor. Tek sıkıntısının 3 kapılı versiyonunun olmaması diyor. 1 silindir ve 500cc az olmasına rağmen selefini gölgesinin altında bırakıyor diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 0-100 ü 6 saniye olan 280 hp 400 nmlik yakışıklı tork canavarı varken st modelinin şansını az görüyorum. Opel de st nin rakibi anca gtc olabilir opc nin rakibi rs dir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2013 (düzenlendi) Paylaşılmış mıydı hatırlamıyorum, 20 sayfa taramaya üşendim, kusura bakılmaya... Sırf motor sesi için bile izlemeye değer. http://youtu.be/-RSJvV6Ska0 Şubat 18, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Kimsede focus St yok ama belli mi olur belki biri getirtmiştir Bunu güçlendirmek için: http://www.hennesseyperformance.com/ford-focus-st.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 (düzenlendi) Videoda 1'30" civarında "about XXX HP at the rear wheels (arka tekerlekler)" diyor Ayrıca açık hava filtresi motorun göbeğinden sıcak havayı çekiyor. Şimdi kim bu adama gider de performans arttırımı yaptırır bilemedim... Yaşasın Amerika! Mart 4, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Türkiye de yeni kasa st yok mu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Türkiye de yeni kasa st yok mu.. Biz kimleri görüyoruz Bildiğimiz yok. Resmi satışı da yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Biz kimleri görüyoruz Bildiğimiz yok. Resmi satışı da yok. çok özledim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 çok özledim... Ben de, tabii ST'yi kast ediyorum. Türkiye'ye geldi de biz mi almadık!? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Konuştuğum ford bayisinin dediğine göre de gelmeyecek.Umarım yanılır diye eklemek istiyorum tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap