Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Ben direkt otosan satış planlamadan aldığım cevabı iletmiştim. Şuan böyle bir planları yok. Gelmeyecek kelimesi kullanılmadı. Talep etsin isteyenler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Ben direkt otosan satış planlamadan aldığım cevabı iletmiştim. Şuan böyle bir planları yok. Gelmeyecek kelimesi kullanılmadı. Talep etsin isteyenlerTalep edince getireceklerse talep edelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Ben direkt otosan satış planlamadan aldığım cevabı iletmiştim. Şuan böyle bir planları yok. Gelmeyecek kelimesi kullanılmadı. Talep etsin isteyenlerTalep edince getireceklerse talep edelim Talep edin tabi bunlar biriktikçe düşünürler sonuçta para kazanacak onlar da. RS bile satışa çıktı bu ülkede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Yazıın abicim +1 o zaman,yarın gidip talebimi iletiyorum ;ekleyen koysun . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 (düzenlendi) Bu arabayı bi şekilde getirdi diyelim otosan, aldık kullandık. Düşün bakım zamanı geldi arabayı servise götürdün. Usta öyle pel pel bakacak. Bu ney la diye. Düşün artık adam benim arabanın altı vites olduğunu anlamak için vitese baktı, st görünce ne hale gelir sen düşün. İçin elverecek mi bırakıp gelmeye Şimdiki arabamı bile bırakmaya kıyamıyorum. Yetkili servisler bile çakal çukal dolmuş, düzgün usta varsada ben görmedim. Ha bu araba bizim olsa fena mı olur, olmaz tabi Mart 26, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 2.0 Ecoboost mondeo sahibide yandi o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 2.0 Ecoboost mondeo sahibide yandi o zaman Otokoç'a götürmek çözüm olur herhalde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Otokoç'a götürmek çözüm olur herhalde. Benim bildigim o motor ilk defa geliyorsa butun calisanlara egitim veriliyor o motorla ilgili. Yilda 15-20 tane araba icin o masrafa girmiyorlar demekki, anlamadim gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Benim bildigim o motor ilk defa geliyorsa butun calisanlara egitim veriliyor o motorla ilgili. Yilda 15-20 tane araba icin o masrafa girmiyorlar demekki, anlamadim gitti Eğitim olur da merkez bayiilere daha çok bu arabalar gelir. İstanbul en büyük merkez haliyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Abi şaka herhalde bu RS bu ülkede baştan yaratıldı kaç defa St mekanik olarak farksız sayılır. Herşeyi yapılır yani kimse telaş yapmasın. Sadece motor 2.0 ve süslü araba o kadar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2013 Abi şaka herhalde bu RS bu ülkede baştan yaratıldı kaç defa St mekanik olarak farksız sayılır. Herşeyi yapılır yani kimse telaş yapmasın. Sadece motor 2.0 ve süslü araba o kadar Mutlaka yapılır da atıyorum Giresun Ford bayisine götürünce bu ne diye bakacaklardır. Daha önce bir ST için sanırım konu geçmişti. Araba en son İstanbul Zeytinburnu civarındaydı toplanmıştı vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2013 Daha önce verildimi bilemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 (düzenlendi) 2014 te sokaklarda görürüz inşallah. Nisan 16, 2013 Hakan Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 2014 te sokaklarda görürüz inşallah. Rusya'da görürsün de Türkiye'de Otosan var, önemli engel! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Porsche, Ferrari filan getirirken araya ötv'si düzgün bir ST de koyarlar belki kim bilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap