Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Porsche, Ferrari filan getirirken araya ötv'si düzgün bir ST de koyarlar belki kim bilir Herhangi bir galeriye gitsen sana getirtmez mi o arabayi ? Getirtir hemde otosandan daha uygun fiyata getirir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Herhangi bir galeriye gitsen sana getirtmez mi o arabayi ? Getirtir hemde otosandan daha uygun fiyata getirir Aslında amerika'da var hmmmm getirilebilir... Ayarladım 1 adet 30.000 $ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Aslında amerika'da var hmmmm getirilebilir... Ayarladım 1 adet 30.000 $ Yani mesela Floryada en az 20 tane galeri var. Herturlu araba var adamlarda yeni Range Rover tanitildi oto showda zaten 1-2 aya goruyosun her rengini yarin sinav cikisi bir ugrasammi birine sormak maksatli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2013 Teorik olarak 0 getirmelerinde bir sakınca olmaması gerekli de detayları bilmiyorum. ÖTV; gümrük işlemleri, gümrük işlemlerindeki "işçilik" parası falan filan derken pahalıya gelebilir. Tabi bir galeriler bugün olup yarın olmayabilirler o da ayrı bir sıkıntı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2013 (düzenlendi) Haziran 6, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zhJD_AU-Lac Birde bu var tabi http://www.youtube.com/watch?v=lfNlUsKijFA 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Jay Leno Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Jay Leno Sabah izledim bende.klasik Jay amca yorumları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Sabah izledim bende.klasik Jay amca yorumları Aynen her video ayni neredeyse Birde adam Jay Leno bu adama bari dolu bir ST3 verin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Aynen her video ayni neredeyse Birde adam Jay Leno bu adama bari dolu bir ST3 verin Bence de onu gectim bari sari olan guzel rengini getirselermis 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Yabancidan Sabriye yok mu yav 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Yen St'ye Rs spoiler takılmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Hiç yakışmamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Aytozu gri diyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 İnstagramdan yeni bir foto Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap