Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yeni Yayınlanan Resmi Resimler.. Ecoboost 2.0 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yakup buraya gelecek mi gelmeyecek mi yürekleri hoplatma . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yakup buraya gelecek mi gelmeyecek mi yürekleri hoplatma . Suan haber yok. Plan icine dahilde değil... Ben bilmiyorum en azından belki suprizzzz yapar otosan Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Sw focus st çok hoşuma gitti.Hem aile aracı hemde performans aracı.İster çoluk çoçukla gez ister... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 (düzenlendi) ST güzel bir araç, ben renk paletiyle pek mutlu olmamış olsam da güçlü ve alımlı bir HB. Ben Otosan'ın yerinde olsam sırf prestij için bir miktar getiririm. Bu alet yollarda kafaları çevirtir ve bu neydi dedirtir dedirtmez mi? Bence dedirtir... TEM'de yakın fiyatlı BMW ve Audi'lerin kabusu olur mu olmaz mı? Bence olur... Bu Focus'un imajına olumlu etki eder mi etmez mi? Bence eder... (Bkz. Golf GTI) Bu aletin Almanya satış fıyatı 1.6 EB 182 PS'in %10 üstünde iken burada ÖTV'ye rağmen kabul edilebilir bir fiyata sunulabilir, ya da sunulabilmeli... Ben Otosan satış stratejisini belirleyenler kadar bilgili değilim tabii, bu durumda gözden kaçırdığım bir şeyler mi var??? (Ah şimdi Kaansan olacaktı da döktürecekti...!) Haziran 11, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Az önce 444 36 73 aradım,müşteri temsilcisine yeni kasa ford focus st gelecek mi diyorum yada sipariş verebilirmiyiz diyorum nerdeyse o ne diyecek cevap veremiyor,sonrada o avrupada olan bir modelimiz getirilmeyecek getirttiremezsiniz diyor bayilerimizle görüşün diyor,nasıl bir düzendir bu,görüşmeler birde kayıt altına alınıyor demeleri yok mu adamın sinirlerini zıplatıyor,inşallah bir sesimizi duyan olur . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Avrupa'da bile bu ay satışa çıkan bir modelden sorumlu olmaması gerekiyor oradaki görevlinin bu tıp özel sipariş istegi telefonla olacak is mı acaba Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 koltuklara bittim ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 (düzenlendi) Avrupa'da bile bu ay satışa çıkan bir modelden sorumlu olmaması gerekiyor oradaki görevlinin bu tıp özel sipariş istegi telefonla olacak is mı acaba Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Bilgi verecek kardeşim orda işi ne,oraya oturtmayı bilen bilgisinide verecek telefonda kem küm yapmayacak . Haziran 11, 2012 İbrahim Maden tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Bilgi verecek kardeşim orda işi ne,oraya oturtmayı bilen bilgisinide verecek telefonda kem küm yapmayacak . O telefonda olmak istemezdim sizinle konuşan Sorumlu olmadıgı seyde cevap verme zorunluluğu yok en iyi size geri dönüş yaparız der ve bilgi alır.. ST dediğim gibi. Daha hafta olmadı satışa çıkalı Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2012 O telefonda olmak istemezdim sizinle konuşan Sorumlu olmadıgı seyde cevap verme zorunluluğu yok en iyi size geri dönüş yaparız der ve bilgi alır.. ST dediğim gibi. Daha hafta olmadı satışa çıkalı Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yakup adam mı yiyoruz biz dur seni arayım konuşalım Ben bilgi amaçlı aradım zaten ordan ayarla gelsin bir araç demedim . Ayrıca bugün arabama bakmaya bayiye gitmiştim,ne yaptınız st dediğimde tekrar ford u ara dediler birbirlerinden haberleri yok . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Maviye bittim... Eğer f3 alırsan onuda ST ye çevireyim... İbo ne yapacan ST yi ,çakması yetmiyormu.. Bakacaz borcumuz bitsinde,nasipte varsa alırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Teaser 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 ST güzel bir araç, ben renk paletiyle pek mutlu olmamış olsam da güçlü ve alımlı bir HB. Ben Otosan'ın yerinde olsam sırf prestij için bir miktar getiririm. Bu alet yollarda kafaları çevirtir ve bu neydi dedirtir dedirtmez mi? Bence dedirtir... TEM'de yakın fiyatlı BMW ve Audi'lerin kabusu olur mu olmaz mı? Bence olur... Bu Focus'un imajına olumlu etki eder mi etmez mi? Bence eder... (Bkz. Golf GTI) Bu aletin Almanya satış fıyatı 1.6 EB 182 PS'in %10 üstünde iken burada ÖTV'ye rağmen kabul edilebilir bir fiyata sunulabilir, ya da sunulabilmeli... Ben Otosan satış stratejisini belirleyenler kadar bilgili değilim tabii, bu durumda gözden kaçırdığım bir şeyler mi var??? (Ah şimdi Kaansan olacaktı da döktürecekti...!) Cem abi , tap ciiiiıırr test etti Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Böyle mi.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap