Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Olmaya bilir. Yeni haber gördüm telde. Daha incelemedim Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Olmaya bilir. Yeni haber gördüm telde. Daha incelemedim O zaman budur: http://www.topgear.com/uk/ford/focus/road-test/st-driven Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 O zaman budur: http://www.topgear.com/uk/ford/focus/road-test/st-driven Aynen aynen buymuş ve incelemeymis. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 (düzenlendi) Her ne kadar Focus ST hayranıda olsak, bazı gerçekleri görmezden gelemeyiz... Türkiye şartlarında ST almak delilik.. 2500-3000cc vergi dilimine giripte inanılmaz bir tüketime sahip olması, fiyatının çok uçuk olması, 2.elini zaten söylemiyorum bile..., ST'yi TR'de kim tanıyor!.. Ford'da çalışan Personelin bile haberi yok... Rakipleri çok ama çok daha başarılı maalesef bu saydığım maddeler'de ST'den çok daha iyi seviyedeler... Bu Sınıf araç alacaksam şuan Türkiye Şartlarında Megane RS, Audi S3 ya da Golf R alırım... Haziran 12, 2012 İlteber Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yeni ST 2.0 motor ve 250 ps, vergiden bir farkları yok. Golf R ve Megane RS rakibi olan Focus RS'de 2.0 ve 300 hp üzeri gelecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Zaten Şuanki halihazırdaki durumlarından bahsettim.. varsayımlar üzerine konuşuyoruz.. Hele bir gelsinde fiyat, performans olarak değerlendirelim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Zaten Şuanki halihazırdaki durumlarından bahsettim.. varsayımlar üzerine konuşuyoruz.. Hele bir gelsinde fiyat, performans olarak değerlendirelim... Hali hazırda satılan ST yok zaten...bu hafta yenisi başladı..Bende yeni okuyucuları bu Yeni başlıkta yanılmasın diye uyarıyorum Başlık yeni focus ST Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2012 Adamlar almış, kullanıyorlar bile sokaklarda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Test esnasında çekilmiş video (2 aylık) ya sızdırılmış yada biri çekmiş... Daha yeni satışa çıktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Daha yeni satışa çıktı. Doğru ve hala sipariş toplama aşamasındalar, daha teslimler bile yapılmadı. Ve fakat ben bu arabayı makul bir fiyata gelse ciddi ciddi düşünürüm. Motor fazlası ile yeterli, tüketim makul, süspansiyon elden geçmiş, 1 cm alçaltılmış (topu topu), sertleşmiş, direksiyon progresif (döndükçe çevrime oranı artıyor), koltuklar başarılı, fazla dikkat çekmiyor ve işini yapıyor. Biri 85.000 dese ya... Meraklısına Ford medya dosyası: http://focusst2012-mediadrive.fordmedia.eu/enhanced.htm 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 ST olmuşuz bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yakışır Cem abime.. Erkan hele bir TR'ye gelsin fiyatı belli olsun, çılgın Projelerim var, ya batarız ya çıkarız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Takipdeyim... Vergiside az.. Makul kılanda bu zaten ve Yakıt Ekonomisi, fiyatıda tahmin edilen bir rakam olursa parası olana çok iyi makine.. Yada bir kaç ay sonra Pert kovalıyacaksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2012 Pertlede uğraşılmazki .. Ben uğraşırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap