kemal kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 insan rahata huzura ne kadar çabuk alışıyor, geçen gün daha önce kullanıp ne kadar çabuk hızlanıyor deyip performansına hayran kaldığım aracı yine kullandım, bu sefer araç yeriden oynamıyor gibi geldi kağnı gibi, bu ecoboost fena bozdu bizi, başka araca nasıl geçecez şimdi, ya da st ye mi terfi edecez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 abiler ben en çok koltuklarına bitiyorum , viraj yapayım derken , otobüs gibi kapı üstü kol tutmacına tutunuyorum ... ah o koltuklar recaro , o esp devre dışı bırakmalar... Biraz ürkek aslında , dahada yamulabilir ... heralde yeni almış daha alışamadı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2012 Basiretsiz bir sürücü ama yine de aletin ses potansiyeli hakkında fikir veriyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer Tekin Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Basiretsiz bir sürücü ama yine de aletin ses potansiyeli hakkında fikir veriyor... ben olsam böyle motor sesi varken teybi açmazdım :-)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Bu da yeni bir video Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Bu da yeni bir video İlahi, bunun için ST'ye gerek yok ki, ben bizim dağlık alanlarda çoğunlukla böyle geziyorum, yani genelde bu istemeden oluyor, dalınca viraja hızlı girmiş oluyorsun mesela, halbuki hız sınırını asla aşmıyorum Niye trafiğe kapalı alan demişler ki... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 bizde çekelim bir video yahu , focuscluptr olarak ... , milletin çektiği videoları izle izle nereye kadar araba var , ben istenilen tekniklerde çekerim , şöyle top gear gibi dooly zoom filan ... sadece GoPro HD lazım onuda arabanın üzerine bağlamak için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 bizde çekelim bir video yahu , focuscluptr olarak ... , milletin çektiği videoları izle izle nereye kadar araba var , ben istenilen tekniklerde çekerim , şöyle top gear gibi dooly zoom filan ... sadece GoPro HD lazım onuda arabanın üzerine bağlamak için Birtek ileri sürüş teknikleri eğitimi almış sürücümü lazım yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2012 Destekliyorum.. Ben varım. Bakıyoruzda adı lazım değil çoğu forum videoları istanbulda çekilmiş,birde ANGARA da çekilsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Birtek ileri sürüş teknikleri eğitimi almış sürücümü lazım yani Valla burada kamerayı gören , içine schumi kaçmış gibi gazlar ... yaparken sakata gelmeyelimde heheh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Schumiye gerek yok Biz olalım yeter Ben varım valla çekime Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 STnin tüm renkleri aynı karede.. Emin olmamakla birlikte ilk etapta siyah, mavi, kırmızı, sarı, beyaz , gri şeklinde beğeni sırası oluşturdum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 STnin tüm renkleri aynı karede.. Emin olmamakla birlikte ilk etapta siyah, mavi, kırmızı, sarı, beyaz , gri şeklinde beğeni sırası oluşturdum. U.S versiyonları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2012 Bence de böyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap