Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yakup sınıfında Focus'tan iyi modeller olabileceği, ya da böyle bir olasılığı savunan yazarların olabileceği fikrine kendini alıştırman lazım. Yoksa fanatik etiketi yapışır yakana, söylemedi deme... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 2 kasa önceki astrayı kullandığım zamanlarda, yanımda babamla kullanmama rağmen yol tutuşunun iyi olduğunu (diğer kullandığım araçlara göre) çok rahat fark etmiştim. Sonraki kasaları bilmem, ama Astra'larda göreceli bir iyi tutuş vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 2 kasa önceki astrayı kullandığım zamanlarda, yanımda babamla kullanmama rağmen yol tutuşunun iyi olduğunu (diğer kullandığım araçlara göre) çok rahat fark etmiştim İki kasa önceki Astrası olan bir tanıdğım var, ve bu tanıdığımın babasında d Focus 1 var. Dediğine göre Astra daha iyi yol tutuyormuş ve daha güvenli hissettiriyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2012 Durmayı bilmeyen frenleri ile mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 ST ve Vauxhall Astra karşı karşıya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Daha ilk saniyedeki ST'nin motor sesi yetiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 (düzenlendi) ST ve Vauxhall Astra karşı karşıya 24. saniyede video bitiyor Edit: İşyerindeki internettenmiş hallettim. Motor sesi gerçekten çok daha güzel astradan ama astra OPCde tasarım olarak çok güzel be Ağustos 23, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 24. saniyede video bitiyor Cepten girdiğindendir hatice nasıl ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Cepten girdiğindendir hatice nasıl ? Hatice iyi ya cebimde işyerindeyimde sayfayı yeniledim halloldu enteresan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Ben mi yanlış anladım Astrada LSD var focusta yok. Farkı da bu oluşturuyor. Astrada neden vites değiştirirken SYNCRO sesi çıkıyor sorun mu var bu modeller mi böyle adam mı beceremiyor. Fiyatlara da bakalım . ST 21995 pounddan başlıyor VXR fiyatını bulamadım ama 26995 pounddan başlayacağı yazılıyor. Neredeyse %20-25 fiyat farkı var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Abicim OPC rakibi ST değil zaten RS ama bunlar karşılaştırıyor hemde coupe o araç.. RS'de dif. kilidi mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 VXR daha güçlü, sonuç normal, Focus ST konsept olarak sportif aile arabası havasında. VXR'ın karşısına RS'in çıkması gerekecek. ST bana çok uygun, kendi moruk gönlü genci utandırmayacak bir otomobil. Gelse de görsek, uygun olsa da alsak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Muhtemelen eldeki en kuvvetliyle en kuvvetliyi karşılaştırmak için.. Eee ford da durmasın o zaman çıkarsın RSi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Geliyor Geliyor 2.3 Lt 335PS Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2012 @Yakup Çağatay, Yakup St gelince benim arabayla takasa girerlermi ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap