Mehmet Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2013 (düzenlendi) Merhabalar Focus1'imin km,si 61000 oldu bakımda neler yaptırmalıyım ne kadar fiyat isterler nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurmusunuz Ocak 4, 2013 Mehmet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Değişecekler motor yağı, yağ, hava, polen filtreleri,bujiler, V kayışı, yani ana bakım. Ayrıca fren disk ve balataları kontrol edilecek, gerekirse değiştirilecek. Yetkili servisler özel servislerden fiyatlı olur. Fren aksamı dışında malzeme fiyatı 150 -160 TL tutar, işçilik de 100 TL'yi aşmamalı. Değişik servislerden fiyat alın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Bakım KM sini çok geçirmemekte fayda var.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 frene basıldığında hafiften bi basıp çekiyormuşum gibi oluyor araç fren disklerini ve balatalarına da baktırayım o zaman bakıma ancak götürebilicem çok geç kalmış sayılmam heralde bakım için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 frene basıldığında hafiften bi basıp çekiyormuşum gibi oluyor araç fren disklerini ve balatalarına da baktırayım o zaman bakıma ancak götürebilicem çok geç kalmış sayılmam heralde bakım için Bu durumda diskleriniz de değişecek, ve büyük ihtimalle balatalar da... Kolay gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 sağ olun abilerim yardımlarınız için 8 senedir bakımlar hariç servis yolu bilmeyiz ben ona bakıyorum oda beni üzmüyor. Etrafımda çok kişide satmamı istiyor kıyamıyorum da ama F3'ler baya ilgimi çekiyor hayırlısı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Söker Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Değişecekler motor yağı, yağ, hava, polen filtreleri,bujiler, V kayışı, yani ana bakım. Ayrıca fren disk ve balataları kontrol edilecek, gerekirse değiştirilecek. Yetkili servisler özel servislerden fiyatlı olur. Fren aksamı dışında malzeme fiyatı 150 -160 TL tutar, işçilik de 100 TL'yi aşmamalı. Değişik servislerden fiyat alın. cem bey benim aracım 2004 chia ağustosta aldım 155.000 de idi şimdi 175.000de bu zaman zarfında tüp yoktu tüp taktırdım ve onun dışında araca hiç bakım yaptırmadım ben peki ne tür bakımlarını yaptırayım yani nerelerini gözden geçirtmeliyim bunu soruyorum çünkü sanayiye gittiğimde şunu değiştirelim bunu değiştirelim deyip aldatabilirler gereksiz yerleri değiştirmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2013 cem bey benim aracım 2004 chia ağustosta aldım 155.000 de idi şimdi 175.000de bu zaman zarfında tüp yoktu tüp taktırdım ve onun dışında araca hiç bakım yaptırmadım ben peki ne tür bakımlarını yaptırayım yani nerelerini gözden geçirtmeliyim bunu soruyorum çünkü sanayiye gittiğimde şunu değiştirelim bunu değiştirelim deyip aldatabilirler gereksiz yerleri değiştirmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Almadan önceki bakımlarını bilmekte yarar var tabii ama aldıktan sonra hiç bakım yaptırmadıysanız 180.000 bakımı gibi kabul edip şunları yaptırmak lazım: Hava, yağ, polen, yakıt filtreleri, yağ değişimi V kayışı, buji, triger değişimi, Fren disk ve balataların kontrolü gereğinde değişimi, fren hidrolik sıvısının değişimi Debriyaj baskı ve balata kontrolu gereğinde değişimi Rölanti valfinin kontrolu ve gereğinde değişimi (diğer başlığınıza göre) Yürüyen aksamın kontrolü Tüm hortumların kontrolü Aklıma gelenler bunlar Ucuz bir bakım olmayacağı kesin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Söker Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2013 Almadan önceki bakımlarını bilmekte yarar var tabii ama aldıktan sonra hiç bakım yaptırmadıysanız 180.000 bakımı gibi kabul edip şunları yaptırmak lazım: Hava, yağ, polen, yakıt filtreleri, yağ değişimi V kayışı, buji, triger değişimi, Fren disk ve balataların kontrolü gereğinde değişimi, fren hidrolik sıvısının değişimi Debriyaj baskı ve balata kontrolu gereğinde değişimi Rölanti valfinin kontrolu ve gereğinde değişimi (diğer başlığınıza göre) Yürüyen aksamın kontrolü Tüm hortumların kontrolü Aklıma gelenler bunlar Ucuz bir bakım olmayacağı kesin... cem abi 1.6 benzinli 2004 focus yağ değişim kiti (hava, yağ, polen, benzin filtreleri ve castrol magnatec 4 lt yağ )= 117 tl V kayışı kiti klimalı ( 1 adet V kayışı, 2 adet V kayış bilyası contitech marka)=63 tl buji (motorcraft marka 4 adet)=21 tl trigerseti(oes marka 1 adet ına f 140914 rulman,1 adet ct 881 egzantrik kayışı)=93 tl ön fren disk (2 adet otosan marka )=105tl ,(2 adet delphi marka)72 tl rölanti valfi ( otosan marka soket kısmına göre 2 ye ayrılıyor 1. si 169 tl 2. si 257 tl debriyaj seti(luk marka)=150 tl arka amatisör(sachs marka)=100 tl ( motorcraft marka )=233 tl bunlar 850 tl tutuyor senin belirttiğin benimse yazmadığım kısımlarda sorun yok bu markalar bu fiyatlara uygunmu birde hortumlar derken hangi hortumları gözden geçirtmem lazım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 bunlar 850 tl tutuyor senin belirttiğin benimse yazmadığım kısımlarda sorun yok bu markalar bu fiyatlara uygunmu birde hortumlar derken hangi hortumları gözden geçirtmem lazım ? Bana gayet uygun göründü. En önemlisi motor soğutma suyu ve kalorifer hortumları. Ama zaten iyi bir usta buna rutin bakar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Okan Canbolat Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 bu fiyatları nerden aldınız servis adresi ve varsa ustanın ismini ögrenebilirmiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Söker Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 internetten ford yedek parça satan sitelerden tek tek karşılaştırıp çıkardım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet
Merhabalar Focus1'imin km,si 61000 oldu bakımda neler yaptırmalıyım ne kadar fiyat isterler nelere dikkat etmeliyim yardımcı olurmusunuz
Mehmet tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap