Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
ön cam artık buhar gidermemeye ve iz bırakmaya başladı resimdeki gibi. servis garanti kapsamında değişimi onayladı 1 hafta içinde değişim yapılacak. cam fiyatı 1.100 tl artı işcilik vsvs 1.500' e yaklaşıyor. garanti kapsamında olmasa kasko şirketleri bunu karışlarmı merak ediyorum.
Soru
hamit bilgi
ön cam artık buhar gidermemeye ve iz bırakmaya başladı resimdeki gibi. servis garanti kapsamında değişimi onayladı 1 hafta içinde değişim yapılacak. cam fiyatı 1.100 tl artı işcilik vsvs 1.500' e yaklaşıyor. garanti kapsamında olmasa kasko şirketleri bunu karışlarmı merak ediyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
5
5
4
Popular Days
Ock 4
34
Ock 9
4
Ock 7
3
Ock 6
1
Top Posters For This Question
hamit bilgi 10 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
saner can 5 posts
Bekir B. 4 posts
Popular Days
Ock 4 2013
34 posts
Ock 9 2013
4 posts
Ock 7 2013
3 posts
Ock 6 2013
1 post
Popular Posts
Mertol Kip
Bozulan cami karsilamaz. Ama kirilan cami karsilamak zorunda.
Ümit Vaysaloğlu
Anadolu sigortada ilk yıl tüm parçalar orjinali ile değiştiriliyormuş, ancak diğer yıllar muadil parçalar ile değiştiriliyormuş, Kaskoyu yaptırdığım ve aynı zamanda aracı aldığım bayi bu yılki kasko
hamit bilgi
kendi kasko şirketimi aradım söyledikleri araç üzerindeki ne ise aynısını takıyoruz. altını çizerek rezisdaslı diye sorduğumda da evet cevabını aldım.
Bu soruda 42 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap