Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Fener ile ilgili mauitudi haberler geçiyor. Eğer doğruysa, çok isabetli bir transfer olur Fener için. Ben GS de görmek isterim şahsen. Ama bu tür kaliteli oyuncular ülkeye gelsinde kim getirirse getirsin. Bende Serdar Kesimal'i istiyordum, onuda FB kaptı. Serda'in gonlude GS de kaldi ama Hurma Fenerin menejeri gibi olduğu için zorla verdi resmen. Bize hayirli olsun demek düşer artık sadece. Başarılı olur ins. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Ne olursa olsun takım bu halinden kötü olamaz, ayrıca transferler de gayet güzel, -başarılı olacağı muamma da olsa- Galatasaray ruhu tecrübe etmiş bir direktör de var artık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Fatih Terim'i 3'cü kez başa getirmek hatadır bence. Umarım yanılmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Fatih Terim'i 3'cü kez başa getirmek hatadır bence. Umarım yanılmam Bırak şimdi bu işler doktor amca Ön yargıları hiç yakıştıramıyorum sana valla yaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Arkadaslar, Terim'de Galatasaray'da müthiş bir sekilde donuyorlar. Çok degil Temmuz'a kadar takim şekillenecek ins. Bu sene ne yapın edin lig tv alın benden söylemesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 2. Döneminde para yoktu, şimdi kesenin ağzı açıldı, ( petreler, tamaşlar radular...) başarılı olacaktır Fatih hoca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Aynen öyle Serdar. Daha önce gelse göbek atacağımız oyuncular daha iyi alternatiflerinden dolayı yedekte tutuluyor. Orn. Kallstrom, cisse gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Arkadaslar, Terim'de Galatasaray'da müthiş bir sekilde donuyorlar. Çok degil Temmuz'a kadar takim şekillenecek ins. Bu sene ne yapın edin lig tv alın benden söylemesi. Ağzın bal yesin gardaşum benim yaa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Duruşu yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Ağzın bal yesin gardaşum benim yaa... Bu sene ağzımız kulaklarımızda izleyebiliriz macları. Söylenen kadro kurulursa. Hatta söyle bı tuyo duydum. Kurulacak kadro Fifa oyununda takımı 5 yıldıza yükseltiyormuş. Drogba da bitti gibi bir şey diyorlar. Chelsea yeni forvet aldığı anda neymar yada lukaku. Drogba GS de olacak ins. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Bu sene ağzımız kulaklarımızda izleyebiliriz macları. Söylenen kadro kurulursa. Hatta söyle bı tuyo duydum. Kurulacak kadro Fifa oyununda takımı 5 yıldıza yükseltiyormuş. Drogba da bitti gibi bir şey diyorlar. Chelsea yeni forvet aldığı anda neymar yada lukaku. Drogba GS de olacak ins. Aslında toplanıp bir Gs maçına gitsek ne güzel olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Aslında toplanıp bir Gs maçına gitsek ne güzel olurdu Hepinizi bekliyor olacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Teker teker gelelim ulan!?! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Teker teker gelelim ulan!?! Yer değişelim istersen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Kandilini tebrik ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap