Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Kandilini tebrik ediyorum. Teşekkür ederim bende kutluyorum kandilini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Bu sezon gidelim hep beraber bir maça inş. Hatta arenadaki Fener derbisine mutlaka gidelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Taraftar Çıldırdı, Drogbayı İstiyor Abi fb maçı diyorsunda, o maça 1 bilet buldun da 5 tane daha bulacan öyle mi birde yanyana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 GS bonus card sayesinde buluruz, hatta o zamana belki birde GS hat alırım. O nun videsosunu izledinmi, salonu inlettiler aslanlar. http://www.youtube.com/watch?v=_dwwQfQpYUU Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Abi fb maçında valla para etmiyor onlar Nasıl bişeysa anında bitiyor..Neyse. İzledim izledim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 karşıyaka maçına gidelim; bilet 50 tane bile buluruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Abi fb maçında valla para etmiyor onlar Nasıl bişeysa anında bitiyor..Neyse. İzledim izledim Belki GS forumundan bir arkadaşdanda ayarlayabilirim o zamana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Birlikte maça gitmek esas olan; gerisi biraz bahanesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 GS bu sene avrupa"da olsaydı maçına gelirdim beraber giderdik, bundan 11 sene önce arkadaşların hatrına kalktık kopenhag a gittik arenada neymiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 GS bu sene avrupa"da olsaydı maçına gelirdim beraber giderdik, bundan 11 sene önce arkadaşların hatrına kalktık kopenhag a gittik arenada neymiş İşte iki takımdada olması gereken taraftar profili. Helal olsun Serdar sana. Uefayı aldığımızda sarıldığım ilk kişi FB li bir dostumdu. Zico zamanında ŞL de çeyrek finale çıktığında, chelsea'ye istanbulda kazımın attığı golde en çok sevinenlerden biriydim bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 İşte iki takımdada olması gereken taraftar profili. Helal olsun Serdar sana. Uefayı aldığımızda sarıldığım ilk kişi FB li bir dostumdu. Zico zamanında ŞL de çeyrek finale çıktığında, chelsea'ye istanbulda kazımın attığı golde en çok sevinenlerden biriydim bende. Yok artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap