Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 2007 ağustos trafik çıkışlı 66.300km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 (düzenlendi) Dizel diye daha önce binmeye korktuğum otomobile daha özgür ve keyifli biniyorum,ama dediğiniz gibi bu seferde yakıt almada fark daralıyor..Gerçi öncekinden pekte farklı bir kulvarda sürmüyorum ama şehir dışı çıkışlarım çoğaldı nasılsa araba dizel diye....Yazında Artvine gitcem inşallah..Benzinli Focus 2,5 um ile korkudan pikniğe bile gidemezdim....Acaba şu anda Focus 2,5 benzinlileri olanlar ayda ne kadar benzin alıyorlardır ki?Ben en son sattığım Nisan 2011 de ayda 300-400 Falan harcıyordum... Abi haklısın da ben şu an her ay ortalama 1.800 - 2.300 km yol yapıyorum ortalama yakıt sarfiyatım 380- 450 civarı. Daha önceden benzinli Polo vardı bende bu kadar paraya anca 1.000 km yapabilirdim. Aynı paraya keyfimden tasarruf etmek bana mantıklı gelmiyor. Not: Haa bu arada polo 1.4 ve en az 9 lt yakıyordu Ocak 9, 2012 S.Velid Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Europa 98 model 233,000 km yi geçti galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 piaggio X7 250 ie.. 6 ay falan oldu alalı 17 bin km de.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Abi sen motorunu F3 ten daha fazla kullanıyorsun heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Abi sen motorunu F3 ten daha fazla kullanıyorsun heralde O benim elim ayağım. Arabayı anca maaile bir yere giderken ya da alışverişe giderken falan kullanıyorum.. Aslında bana araba da lazım değil ama onsuzda olmuyor işte.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Aslında istanbul trafiğinde en güzel şey motorsiklet Bazen benim bile alasım geliyor ama akıllı uslu adam değilim diye korkuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 16.500. km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 16.500. km 20-25 gün sonra ne olur acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 20-25 gün sonra ne olur acaba ? Yazayım al eline hesap makinesini; 16.500 + 25 gündeki tahmini km + Ankara + Ankara da gezi + Kayseri 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 18000 diyelim yuvarlak hesap 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 18000 diyelim yuvarlak hesap Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Aslında istanbul trafiğinde en güzel şey motorsiklet Bazen benim bile alasım geliyor ama akıllı uslu adam değilim diye korkuyorum Motosiklet avantajlı değil. Trafikte en avantajlı şey scooter. O da maxi falan olmayacak. Olabildiğince dar olsun ve önünde camı olsun yeter.. 35 dk da Erenköyden Yeşilköye gitmenin başka yolunu ben bulamadım. Uçak bile o kadar hızlı gidemez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Malesef arabalar motosikletleri motosikletler arabaları kaale almadan sürdüğü için büyük risk olarak görüyorum ben. Yanımda yakınımda motosiklet varsa da tedirgin oluyorum haliyle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 20.042 km.. Babam yarın tatil arabayla gezme vakti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap