Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2012 11600km......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 2004 Focus Collection HB 1.6 16V Fırtına Gri Km: 23.300 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 2004 Focus Collection HB 1.6 16V Fırtına Gri Km: 23.300 23.300 mü Sanırım sadece özel günlerde kullanıyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 11.000 km + 2.000mls Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 23.300 mü Sanırım sadece özel günlerde kullanıyorsunuz Araç dedemindi üni. hediyesi olarak 3 gün önce aldım Kapalı garajda yatıyodu araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Araç dedemindi üni. hediyesi olarak 3 gün önce aldım Kapalı garajda yatıyodu araba Eğer dediğiniz gibi uzun süre garajda kaldıysa yürüyen aksamlarını felan kontrol ettirmekte fayda var.Benim aracın mesela aküsü bitmişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Hyundai Accent Era --> 2222km. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Eğer dediğiniz gibi uzun süre garajda kaldıysa yürüyen aksamlarını felan kontrol ettirmekte fayda var.Benim aracın mesela aküsü bitmişti. Daha dün koşuyolunda önüme aniden bir mercedes fırladı bende hem acemilik hemde arabaya alışık olmadığım için stop ettirdim. Birde ne göriyim araba marş basmıyor Allahtan yanımda tecrübeli bi arkadaş vardıda arabayı vurdurup akücüye kadar götürebildik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 (düzenlendi) Subat 2012 23.780 km Eylül 4, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Nisan ayından bu yana 5200 km. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Güncelleme 2000 F1 105.090km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2012 Daha dün koşuyolunda önüme aniden bir mercedes fırladı bende hem acemilik hemde arabaya alışık olmadığım için stop ettirdim. Birde ne göriyim araba marş basmıyor Allahtan yanımda tecrübeli bi arkadaş vardıda arabayı vurdurup akücüye kadar götürebildik O yanınızdaki arkadaşınız bilse ne kadar zarar verdiğni motora asla yapmazdı o hareketi. Tecrübeden eser yokmuş arkadaşınızda. Sizin aracınız 2004 model, yani 8 yaşında. 23,000 km de. Trigierinin değişmemiş olacağını varayıyorum, o vurdurmada ya kopsaydı. Sonuç o motor için çok vahim olurdu. Aman sakin, vurdurmayın aracınızı öyle, çalışmıyorsa çekerek, iterek trafiği açın ve yardım isteyin. Tanıdıklarınızdan ya da sigortacınızdan. Sanıyorum belli bir limite kadar sigorta da ücretiz çekici hizmeti veriyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Triger ancak yüksek devirde koparsa araca zarar verir. iktirme kaktırma sırasında kopsa sadece araç çalışmaz; zaten kopmazda o durumda Ama tabiiki ilk fırsatta kontrol ettir trigeri şakası olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Temmuz sonu 2012 1700km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 (düzenlendi) Triger ancak yüksek devirde koparsa araca zarar verir. iktirme kaktırma sırasında kopsa sadece araç çalışmaz; zaten kopmazda o durumda Ama tabiiki ilk fırsatta kontrol ettir trigeri şakası olmaz. Bir usta trigier kopukken marşa basılırsa da araca zarar vereceğini, sibopları bükebileceğini söyledi. Mantıklı da geldi bana. Hatta bir arkadaşım tempra almıştı bir ara. O aracın trigieri kopukken marşa basıldığı için sibopları büküktü, şıkır şıkır ses çıkartıyordu, yaptırmadan satmıştı galiba. Eylül 5, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap