Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 O yanınızdaki arkadaşınız bilse ne kadar zarar verdiğni motora asla yapmazdı o hareketi. Tecrübeden eser yokmuş arkadaşınızda. Sizin aracınız 2004 model, yani 8 yaşında. 23,000 km de. Trigierinin değişmemiş olacağını varayıyorum, o vurdurmada ya kopsaydı. Sonuç o motor için çok vahim olurdu. Aman sakin, vurdurmayın aracınızı öyle, çalışmıyorsa çekerek, iterek trafiği açın ve yardım isteyin. Tanıdıklarınızdan ya da sigortacınızdan. Sanıyorum belli bir limite kadar sigorta da ücretiz çekici hizmeti veriyor. Bilgilendirmeniz için teşekkürler en kısa zamanda aracı bakıma sokucam fakat anadolu yakasında hiç bir servisi tanımıyorum bundan önceki bakımlar bursada yapılmıştı 16 plaka araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 ford.com.tr de servisler ile ilgili bir sayfa var, telefon, adres gibi bilgilere ulaşabiliyorsun, bir gözat isterse. Fiyat konusunda da arayıp bilgi alabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2012 ford.com.tr de servisler ile ilgili bir sayfa var, telefon, adres gibi bilgilere ulaşabiliyorsun, bir gözat isterse. Fiyat konusunda da arayıp bilgi alabilirsin. Çavuşbaşı tarafında oturuyorum bu taraftada gedizler var çekmeköyde. Nasıldır bilmiyorum ama artık deniyip görücez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Arkadaşlar benim Kırat henüz 3 aylık ama 5400 km oldu.Komşunun bir tane Şahini vardı 94 model arabayı 2 sene önce 60000de sattı.Bizim arabalar kendini gezdirtiyor mu neyin nesi?Sizde durumlar nasıl? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Yaklaşık 7 Aylık 16500 de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 368 gün oldu bugün... 28.000 olmak üzere. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 8 ay... Yaklasik 11bin... Gecen sene istanbulda onceki arabayla iki katini yapmisimdir..balikesirde km donmuyor :-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Eylül ayından itibaren 2058 km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 14 aylık arabam 22222 km yi bu gün geçtim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 (düzenlendi) 6 aylık 5000 km (tabi bu rakama emektar kaç tane araba değiştirsekte hep en başta kalan doğanımızın "-" anlamda katkısı büyük) Ocak 5, 2013 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Fidanoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 14 aylık aracım 20.600 km'de. Sanırım, benzinli bir araç için fazla yol katediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 6 aylık 4500 km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Sanırım, benzinli bir araç için fazla yol katediyorum. Ortalama seviyelerde sayılır da, dizel alsaydınız daha ekonomik olurdu sizin için, tabi aracınız otomatik vitesse başka. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan T. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 14 aylık 9800 km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 3 aylık 3500km'de... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap