Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2012 Malesef arabalar motosikletleri motosikletler arabaları kaale almadan sürdüğü iÇin büyük risk olarak görüyorum ben. Yanımda yakınımda motosiklet varsa da tedirgin oluyorum haliyle. Merak etme o da senden tedirgin oluyordur.. Risk herzaman heryerde var. Yıllardır motosiklet kullanırım. Ergenliğimden beri.. Sonrasında bir kaza neticesinde uzunca bir süre ara verdikten sonra 5-6 sene önce tekrar başladım. Ciddi iki tane kazam oldu. Birisinde motosiklet üzerinde uyuya kalmıştım, sol solda platin Çivilerle hayata kaldığımız yerden devam ettik. Sonrasında 10 sene falan kulllanmadım. Biride geÇen sene oldu. Kaldırımda mal mal yürürken tüpÇünün biri scooter ı ile bana Çarpıp omzumun Çıkmasına neden oldu.. Velhasıl kelam diyeceğim o dur ki; kaza bulacaksa heryerde her şekilde bulur sizi.. Siz her türlü önleminizi alıp pasif sürüş gerÇekleştirdiğiniz sürece Çok ciddi bir sıkıntı yaşamazsınız. Gidona asılan kendini kenan sanmadığı sürece kolay kolay birşey olmaz. Ama şunu da söylemem lazım, elimde olsa 30 yaşın altındakilerin motosiklet kullanmasını yasaklardım.. Egonuzu yenmeden seleye oturmak Çok tehlikeli.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Öncelikle geçmiş olsun. Bahsettiğim riskin kaza yapmaktan çok kaza yapınca kalıcı hasar oluşma riski olduğunu sayenizde anladım . Tabi herşey başta size sonra kader, şans karma veya bana gÖre Allah'a kaldığından ona yapacak bir şey yok da ben tam algılayabilmiş değilim, araba gÖrmeyip üzerine süren insanlar varken motosiklet ile ne olur. Allah kimseye kaza bela vermesin diyelim yapacak bir şey yok. Ben biraz Önyargılı kalmışım genelde hep kuryelere denk geldiğim ve sağa sola uçup durdukları için. Motor hızlı olsa ne olacak diye düşündüğümde pek hoş sonuçlar gelmemekte pek. Benim kişisel fikrim Türk insanı egosunu yaşıyla değil tecrübesiyle yenmekte. Ben de kısmen dahilim buna. Araba da olsa motosiklet de olsa bazı haltlar yedikten sonra birkaç kez de ucundan dÖnünce insanın aklı başına gelmekte. Türkiye'nin trafikteski en büyük sıkıntılarından biri de bu trafikteki egosuna, hırsına veya sinirine yenilen insanlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Öncelikle geÇmiş olsun. Bahsettiğim riskin kaza yapmaktan Çok kaza yapınca kalıcı hasar oluşma riski olduğunu sayenizde anladım . Tabi herşey başta size sonra kader, şans karma veya bana gÖre Allah'a kaldığından ona yapacak bir şey yok da ben tam algılayabilmiş değilim, araba gÖrmeyip üzerine süren insanlar varken motosiklet ile ne olur. Allah kimseye kaza bela vermesin diyelim yapacak bir şey yok. Ben biraz Önyargılı kalmışım genelde hep kuryelere denk geldiğim ve sağa sola uÇup durdukları iÇin. Motor hızlı olsa ne olacak diye düşündüğümde pek hoş sonuÇlar gelmemekte pek. Benim kişisel fikrim Türk insanı egosunu yaşıyla değil tecrübesiyle yenmekte. Ben de kısmen dahilim buna. Araba da olsa motosiklet de olsa bazı haltlar yedikten sonra birkaÇ kez de ucundan dÖnünce insanın aklı başına gelmekte. Türkiye'nin trafikteski en büyük sıkıntılarından biri de bu trafikteki egosuna, hırsına veya sinirine yenilen insanlar. Sağol.. Çoktan geÇti. Yok ya şasn karma falan filan mevzuusu değil bu. Motosiklet kullanırken trafiği yaşarsınız. Araba kullanırken ise seyredersiniz. Dolayısı ile bir süre sonra Önünüzdeki adamın gidişindne ne halt edeceğini tahmin edebiliyorsunuz. Bu da tecrübe ile oluyor. Default değer olarak adamın sığırlık yapabileceğini kabullendikten sonra ona gÖre kendinizi ayarlıyorsunuz zaten. Dolayısı ile risk düşüyor. Yokmu? Herzaman var. Risk hayatın herkÇşesinde.. Olmasa Çok sıkıcı olurdu zaten.. Motor hızlı olsa o kurye o kadar rahat hareket edemez merak etme. Ben kuryelerden ziyade pizzacılardan tırsıyorum. Ne halt edecekleri hiÇ belli olmuyor.. Bence Trükiyenin trafikteki en büyük problemi tabakhaneye pislik yetiştirmeye Çalışan insanların trafikte olması. Herkesin bir acelesi var. Sorsan kesin bir bahanesi de vardır. 5 dk sonra varsa bi halt olmayacağını hepimiz biliyoruz ama o kendini başbakan falan sandığı iÇin dakikanın hesabını yapmakla meşgul. Hayatı yaşamayı bilen bir toplum değiliz. Hep bir acele hep bir stres.. Koyver gitsin demeyi Öğrenmediğimiz sürece de cacık olmaz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2012 Bugün itibarıyla 4000 Km.yi gördüm...07 Ekim 2011 den bugüne... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gökhan gür Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Model:2006 Ghia +Tekno Sedan,İnci Beyazı Motor: 1.6 TDCI 109 HP Km: 116 xxx Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Rekor bende gibi gözükyor. 2010 73.000 guncel 84.000 km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 aracım 2011 model FocusHP 109Ps Tdci. ben ona Beyaz İnci diyorum. Mayıs 2011 trafiğe çıkışlı ve şu anda 9050.km'de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
özkan kıymetli Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Model:Focus 2.5 2011 Motor:1.6 Benzinli Km :8500 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 aracımın km sini öğrenince alcakmısınız ? böyle cevap yazınca sonra ben asabi oluyorum bu ne yaw Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 aracımın km sini Öğrenince alcakmısınız ? bÖyle cevap yazınca sonra ben asabi oluyorum bu ne yaw Yere yakın o .ıçını vurur heryere almıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 ve 112bin Sametim bunlar senin arabanı almaz bunlar sülalecek fordcu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2012 focus 3 sed. tdci style pp aralık 2011 çıkışlı 1820 km focus 2,5 hb comford 1.6 benzin otm. ekim 2010 çıkışlı 10350 km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadircan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Model: 2011 titanium x paket aytozu gri<3 Motor: 1,6 TDCİ 115 Km: 6200 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 113000 olduk ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2012 Piaggio x7 250ie 18500km 2011 focus style 115 hp tdci 3000km Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap