Engin Günfer Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2013 daha plakası bile takılmamış olan sıfır f3 sis farlarında ve normal farlarda bugu problemi ne yapalirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 daha plakası bile takılmamış olan sıfır f3 sis farlarında ve normal farlarda bugu problemi ne yapalirim ? Plakası takılmadıysa servistedir araba, onlara sormadınız mı ? Ayrıca buğu olması arızalı olduğu anlamına gelmiyor kimi zaman. Kontrol edilmesini isteyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Günfer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 :)plaka yok ve evde ...arıza değil ancak bi hava alıyoki 4 farda bugu yapıyor 1 tanesi yapsa tamam dicem ama hepsi yapıyo ve ilerde bu bugular farların içerisinde leke yapıyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 :)plaka yok ve evde ...arıza değil ancak bi hava alıyoki 4 farda bugu yapıyor 1 tanesi yapsa tamam dicem ama hepsi yapıyo ve ilerde bu bugular farların içerisinde leke yapıyo Yapacak tek şey rahatsızlık sonunda buğulu haldeyken en yakın servis'e danışmak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Günfer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 haklısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 (düzenlendi) Cep telefonundan bağlandığım icin araç bilgilerinizi göremiyorum. Bu olay benimde basima geldi. Bir kac konu başlığı altında söyledim. Ön farlar değişti ve sorun aynen devam ediyor. Tabi sizin sorun farkli olabilir .Benden ki X paket zenon farlar hala bugulu bugulu Ocak 6, 2013 Mehmet S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Bulunduğunuz yerin ikliminden de kaynaklı olabilir.. Eğer günlük sıcaklık farkı fazla oluyorsa falan .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Bu yaygın bir durum, nemli ortamda far içleri buğu yapıyor. Herkeste değil ama çok kişide var. Farları açınca buğu kururken ince lekeler de yapabiliyor. Servis yakınma olursa garantiden değişim yapıyor ama yeni takıldığında da aynı sorun olmayacak diye bir güvemce yok. Niye kimisi yapıyor kimisinde olmuyor onu da çözemedim daha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Günfer Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 sanırım kış aylarında araç yıkandıktan sonra oluyor yazın böyle bir şey olacağını sanmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 aynı sıkıntı ne yazık ki bende de mevcut..servisle görüştüm iş kaydı açtılar resimleri ben çekmiştim buğulu olarak fakat ford merkez beenim çektiklerimi kabul etmedi ve servisin çekmesini istedi..şuanda vakit bulup aracı götüremiyorum servise fakat o buğu olmayacak yani normaldir fln durumlarını kabul etmiyorum!!ilk başlarda önemli değil gibi olsada ileride iç kısımda yosunlar sararmalar olduğunda pişman olmak istemiyorum ayrıca benim için önemli değil ben çok sabırlıyım buğu sorunu yapmayan farı bulana kadar değişime devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 (düzenlendi) aynı sıkıntı ne yazık ki bende de mevcut..servisle görüştüm iş kaydı açtılar resimleri ben çekmiştim buğulu olarak fakat ford merkez beenim çektiklerimi kabul etmedi ve servisin çekmesini istedi..şuanda vakit bulup aracı götüremiyorum servise fakat o buğu olmayacak yani normaldir fln durumlarını kabul etmiyorum!!ilk başlarda önemli değil gibi olsada ileride iç kısımda yosunlar sararmalar olduğunda pişman olmak istemiyorum ayrıca benim için önemli değil ben çok sabırlıyım buğu sorunu yapmayan farı bulana kadar değişime devam Ben degisim sonrasi sorun devam ettigini görünce dış aksam garantisi 2 yıl diye gerekirse ( far içlerinde solma sararma falan gerçekleşmiş ise ) garanti bitmeden tekrar servis kapılarına dayanacağım Ama siz bir çözüm bulup paylaşırsanız süreç değişir. Sonucu paylaşırsanız bizim icin de faydalı olacaktır. Ocak 8, 2013 Mehmet S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Engin Günfer
daha plakası bile takılmamış olan sıfır f3 sis farlarında ve normal farlarda bugu problemi ne yapalirim ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap