hamit bilgi Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2013 ebay da tesadüfen gördüm paylaşmak istedim , kişiye göre değişir ama bence farlar güzel. http://www.ebay.com/itm/Fit-Ford-2012-Focus-LED-Head-Lights-Angel-Eyes-Bi-Xenon-Projector-Lens-2012-year-/230908718247?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2012%7CMake%3AFord%7CModel%3AFocus&hash=item35c33b6ca7&vxp=mtr 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 ebay da tesadüfen gördüm paylaşmak istedim , kişiye göre değişir ama bence farlar güzel. http://www.ebay.com/itm/Fit-Ford-2012-Focus-LED-Head-Lights-Angel-Eyes-Bi-Xenon-Projector-Lens-2012-year-/230908718247?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2012%7CMake%3AFord%7CModel%3AFocus&hash=item35c33b6ca7&vxp=mtr valla oem farlara alternatifler çıkmaya başladığı için sevindim , beğendimde , ama ya angel olsun , yada normal gündüz farı , ikisi birlikte fazla sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 valla oem farlara alternatifler çıkmaya başladığı için sevindim , beğendimde , ama ya angel olsun , yada normal gündüz farı , ikisi birlikte fazla sanki far altertafi x pakketteki vardı bu da eklendi iyi oldu da . asıl led stop gerekli. ya bakınca gece lambası gibi ampul çıkıyor bu arabaya hiç yakışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 far altertafi x pakketteki vardı bu da eklendi iyi oldu da . asıl led stop gerekli. ya bakınca gece lambası gibi ampul çıkıyor bu arabaya hiç yakışmıyor. Titanium stopları ile değiştirin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Titanium stopları ile değiştirin sedan Titanium stopları led mi ? bilmiyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 sedan Titanium stopları led mi ? bilmiyordum Sedan değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Burada gündeme geldi: Orada yazdığımı ekliyorum buraya da: Bu ürün güzel görünüyor, ancak pahalı, içinde Xenon olmadan fiyatı kargo + KDV 850$, bir de Xenon kitini aldınız mı 2000 TL'yi bulur. OEM farları bulmak mümkün o fiyatın altına (en azından bir ara vardı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 hakketten ya , sedan da neden led stop yok ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 @Yakup Çağatay, angel eyes ne oluyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 @Yakup Çağatay, angel eyes ne oluyor... Beyaz ışığı görürken kenarda beliren meleğin gözü Yuvarlak yanar hani bmw'lerde var hep..Bunlarda onların çakması 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 (düzenlendi) angel eyes ne oluyor... meleklerin kafalarında beyaz halka olurya , halka şeklinde led olduğu için angel(melek) eye koymuşlar ... düşün dümdüz olsa ne koyacaklar Ocak 8, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 @Yakup Çağatay, angel eyes ne oluyor... Daha güzelleri de vardır muhtemelen de bulamadım şu an 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 bunlar bmw içinse bmw için kalsın bence. her markanın kendi arabasına yakışıyo bence sadece.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 bunlar bmw içinse bmw için kalsın bence. her markanın kendi arabasına yakışıyo bence sadece.. Ben de öyle dilerdim ancak şahinden J9'a sadece sisleri açık olarak gezen çoğu kişi çakma angel'larla dolanmakta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap