onur ünal Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 8, 2013 merhabalar... focus 2 cc tamponu serviste 159 tl gibi bir fiyat gözüküyordu sis çerçeveleri ve panjuru hariç... 3-4 ay kadar öncesine bu fiyattan alan bi arkadaşla da konutum almaya karar verdim... ankara tur-oto dan 31 aralıkta siparişi geçtik fakat az önce fiyatın 480+KDV olduğu yönünde bir telefon aldım... baya heveslenmiştim hevesim kursağımda kaldı nasıl artabiliyor bu kadar fiyat bir anda ya da 3 -4 ayda servis işin otosan da bittiğini bizlik bir durum olmadığını belirtti... bu tamponu aynı fiyattan satın alabilmemin her hangi bir yolu varmıdır ya da servis dışında temin için neler yapılabilir bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim... teşekkür ederim şimdiden... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 159 TL ye onu vereceklerdi yani, çok ilginç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 (düzenlendi) 159 TL ye onu vereceklerdi yani, çok ilginç. ilginç olduğu konusunda hemfikir olduk sanırım... Ocak 8, 2013 onur ünal tarafından düzenlendi farklı ford forum bilgisi paylaşmıyoruz :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2013 bence de ilginç... Hata vardı demekki düzelttiler bu fiyata ford'dan alman artık imkansız çıkmacılar parça ithal edebiliyor SIFIR olarak onlara sorabilirsin ancak başka türlü oem bulmak zor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mert curuk Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 konu eski ama havada kalmasın...159 TL fiyatı doğruydu bizzat ben kendim aldım yalnız benim aldıgımda otosan stoklarında oldugu için bu fiyattı .3 tane vardı bunlar bitince yenisini sipariş etmek istediğinizde yurtdışından gelecegi için fiyat değişti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap