Can Uzun Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2013 Arkadaşlar merhaba, Benim ellerinizden öper iki tane kızım var, bu yavrular arabaya binince koltukların anasını ağlatıyorlar. Araca özel kılıf tavsiyeniz olur mu acaba? Yada kullanıp memnun olduğunuz universal kılflar.. (Konuyu modifiye kısmını açacaktım ama sonra ayıp olur diye vazgeçtim ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Bu konuyu bir inceleyin derim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Bence bir döşemeciye gidin birebir ölçülerine göre diktirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Can Uzun Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Çetin bey sağolun inceledim fakat ankara şansımız zor gibi, internetten sipariş verebileceğim bi ürün olsa daha iyi olacak gibi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Çetin bey sağolun inceledim fakat ankara şansımız zor gibi, internetten sipariş verebileceğim bi ürün olsa daha iyi olacak gibi. Bildiğim kadarı ile ilker bey aracınıza özel kılıf imalatı yaparak bulunduğunuz ile kargo ile yolluyor daha önce bu şekilde yaptırıp kullanan üye arkadaşlarımız var diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Çetin bey sağolun inceledim fakat ankara şansımız zor gibi, internetten sipariş verebileceğim bi ürün olsa daha iyi olacak gibi. Siz arayıp görüşün onlar size yardımcı olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eyüp Gökmen Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Kılıf tavsiyesi veremem ama size şunu tavsiye edebilirim ben arabayı alırken otokoç döşeme koruma yapmıştı diğer arkadaşların, abilerin f3 lerinde su bile iz bırakırken benimkinde maşallah hiç bir sıkıntı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Aydın Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Arkadaşlar 2006 focus ghia aracım var.sorum şu bu araçta baya bir hava yastığı var.Buna ben kendim koltuk kılıfı alıp takabilir miyim?Direk internetten sipariş verip kendim takabilir miyim yani? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Arkadaşlar 2006 focus ghia aracım var.sorum şu bu araçta baya bir hava yastığı var.Buna ben kendim koltuk kılıfı alıp takabilir miyim?Direk internetten sipariş verip kendim takabilir miyim yani? Ankarada Döşemecioğlu diye bir yer var. Forumda veya internette telefon numarasını bulabilirsin. İşçiliği çok güzel, sipariş edip kargoyla alabiliyorsun. Memnun olmadım diyen duymadım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Aydın Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Ankarada Döşemecioğlu diye bir yer var. Forumda veya internette telefon numarasını bulabilirsin. İşçiliği çok güzel, sipariş edip kargoyla alabiliyorsun. Memnun olmadım diyen duymadım. Hepsiburada dan vs alsam işimi görmez mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Hepsiburada dan vs alsam işimi görmez mi acaba? Bilemeyeceğim, ben burayı bildiğimden dedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Hepsiburada dan vs alsam işimi görmez mi acaba? 1. Ne geleceğini nasıl uyacağını bilemezsin. 2. Ne kadar becerikli olduğunu öğrenmenin bir yolu olabilir. 3. Koltuk yanlarında hava yastığı varsa (üstünde yazar bakarak kontrol edin) bunların verimliliği düşer. 4. Kendi kendine yapmak için güçlü bir istek varsa biz engel olmayalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Turgut Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Daha önceden nasıl yaptığını bildiğiniz yerden alırsanız kılıfı daha iyi olur.Bazen saçma sapan yapılmış arabanın havasını bozan kılıflar görüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Aydın Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2014 1. Ne geleceğini nasıl uyacağını bilemezsin. 2. Ne kadar becerikli olduğunu öğrenmenin bir yolu olabilir. 3. Koltuk yanlarında hava yastığı varsa (üstünde yazar bakarak kontrol edin) bunların verimliliği düşer. 4. Kendi kendine yapmak için güçlü bir istek varsa biz engel olmayalım. Kılıfı ben kendim takabileceğimden emin değilim.Erzurum'da oturuyorum.İlla burda birini bulup taktırmam mı gerekiyor?Servise götürsem takarlar mı?)Sonuncu sorum şaka amaçlıydı. Yani sonuç olarak koltuklara kılıf istiyorum ama nasıl yapacaz bu işi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Can Uzun
Arkadaşlar merhaba,
Benim ellerinizden öper iki tane kızım var, bu yavrular arabaya binince koltukların anasını ağlatıyorlar.
Araca özel kılıf tavsiyeniz olur mu acaba? Yada kullanıp memnun olduğunuz universal kılflar..
(Konuyu modifiye kısmını açacaktım ama sonra ayıp olur diye vazgeçtim )
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 13 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap