Guest mustafa badem Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2013 arkadaşlar merabalar, aracımla kasislerden geçerken ön takımdan gıcırtılar geliyor özelliklede sabahları bu sıkıntıyı yaşayan başka birileri varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Burç'lardan geliyor %98 Aşağıdaki 2 başlık yol gösterecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Yakup hemen cevaplandı demişsin de verdiğin konular tıkırtı ile ilgili. Kasisten geçerken gıcırtı sesi bende de oluyor, havalar soğuduktan sonra başladı, -3 -5e kadar soğuyan yaydan gıcırtı gelmesi normaldir diyip pek umursamadım baharda da devam ederse sıkıntı var demektir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2013 Yakup hemen cevaplandı demişsin de verdiğin konular tıkırtı ile ilgili. Kasisten geçerken gıcırtı sesi bende de oluyor, havalar soğuduktan sonra başladı, -3 -5e kadar soğuyan yaydan gıcırtı gelmesi normaldir diyip pek umursamadım baharda da devam ederse sıkıntı var demektir... Burç işte o %99 başka bir başlık daha vereyim, diğer başlıkların devamında görecektin bakmamışsın sanırm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Patat Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 ilk çalıştırmadan 15-20 dakikaya kadar geliyor o ses kasise girdiğimde yavaşta olsa geliyor özellikle soğuktan dolayı sanırım ısındığı zaman kesiliyor o ses bilemedim kalıcı mıdır değil midir zararı var mı yok mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 benimki iyice arttı sıcaklarda daha çok geliyor. kar yağınca azalıyor. bu durumla ilgili 2 kez servis müdahale etti ama düzelmedi. henüz parça değişimi olmadı. tekrar çağırdılar ama fırsatım olmadı ilk aldığımdan beri bu sesle devam ediyorum bi sıkıntı olmadı ama ses çok rahatsız edici. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 benimki iyice arttı sıcaklarda daha çok geliyor. kar yağınca azalıyor. bu durumla ilgili 2 kez servis müdahale etti ama düzelmedi. henüz parça değişimi olmadı. tekrar çağırdılar ama fırsatım olmadı ilk aldığımdan beri bu sesle devam ediyorum bi sıkıntı olmadı ama ses çok rahatsız edici. Müdahale derken ne yaptılar? Bende kasislerden geçerken süspansyonlardan geldiğini sandığım bir ses var ama pek umursamıyorum, başlıkları okuyup tekrar kulak kabartıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Müdahale derken ne yaptılar?Bende kasislerden geçerken süspansyonlardan geldiğini sandığım bir ses var ama pek umursamıyorum, başlıkları okuyup tekrar kulak kabartıyım. bakıp incelediler test yaptık sonra aracı alıkoydular. 3-4 saat sonra geri çağırdılar tamam aracınızı alın diye. almaya gittiğimde test sırasında hiç bir değişiklik olmadı aynen devam ediyordu. ne yaptınız peki araca diye sorduğumda yağladık dediler. bu olay iki kez gerçekleşti. hepsi bu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Aynı sıkıntı bendede var kasislerden geçerken özellikle soğuk havalarda çok gıcırtı geliyor yağışlı havalarda bu ses kesiliyor ve sıcak havalarda serviste anlatıyorum ama bir türlü anlamıyorlar teste çıktıklarında evet ses geliyor diyorlar ama çözüm yok sırf bundan dolayı aracı satıp başka marka tercihi düşünüyorum vw gurubunda eğer bu sorunu çözdüren varsa yardımcı olabilirmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Guest mustafa badem
arkadaşlar merabalar, aracımla kasislerden geçerken ön takımdan gıcırtılar geliyor özelliklede sabahları bu sıkıntıyı yaşayan başka birileri varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap