salih_pdr Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 3, 2011 2011 b focus aldm. park sensörü taktıran arkadaslar varsa ne önerirsiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, aracınızda hayırlı olsun kazasız belasız inş. Sıfırmı aldınız, eğer sıfır aldıysanız bayiden hediye olarak isteseydiniz keşke. Ben 6 ay kadar önce yetkili servisde 100 liraya taktırdım, cenmax takıyorlar sanırım. Gayet memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Cenmax alabilirsiniz, Kameralı olmayacaksa, ekransız modeli tercih etmenizi öneririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Bu konu iyi oldu benimde taktırmam lazım. Magnum gri benim araç boyarlar herhalde bu renge değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Tamponda sensörün takıldığı yerler siyah değilmi ? Benimki öyle o yüzden boyaya gerek olmadı. Bu şekilde benimki; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Aaa doğru söylüyorsun yusuf; hatta o siyah bantta sanırım takılma noktalarını belirten işaretler var değil mi? Unutmuşum iyi hatırlattın. Bu yeni evin otoparkında geri geri yanaşıyorum duvara giricem bigün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Bende bir an acaba ghialarda öyle değilmi diye düşündüm, sen boyanırmı felan diye sorunca. İşaretleri bilmiyorum ama olabilir. Taktır bencede muhakkak. Ben özellikle eşim için taktırdım zaten keza benimde epey işime yaradı. Sedanların arkası yüksek olduğundan park ederken görüş mesafesi sıkıntı yaratıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
salih_pdr
2011 b focus aldm. park sensörü taktıran arkadaslar varsa ne önerirsiniz?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap