Mehmet Can Hatipoğlu Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2013 Selamlar,temmuz 2012 de sıfır aldığım araç ile ilgili yapmış olduğum 3100 km lik yol deneyimlerim; ilk önce aracımdan çok memnunum ve araç alımı ile ilgili seçimimde beklentilerimi karşılayan bir otomobile sahibim. aracıma ilk önce opet ten benzin doldurarak işe başladım.ilk depo full dolumunda yol bilgisayar bana 690 km yol yapabileceğimi göstermişti.2.dolumda 810 km 3.dolumda 720 km 4.dolumda 710 km olarak gösterdi bu km farklılıkları ile ilgili bi çok şey düşündüm. yol bilgisayarında ortalama yakıt tüketimi (bilemiyorum doğru mu değil mi?)160 km hızda 6.50 110-120 arası hızlarda 7.7 gösteriyordu. Sollama yaptığım anlardaki ani hızlanma için verdiği tepkiler güzeldi.yol tutuş,asfalta yapışıp gidiyor gibiydi,kasisler çukurlardaki performans sağlamdı. gece sürüşlerinde far uzun,kısa gösterme mesafeleri yeterliydi. koltuk konforu süperdi (daha önceki arabamda ne şekilde oturacağımı şaşırıyordum,uca kemiği baskısı nedeni ile)sorunsuz 1000 km yaptım. müzikte ve radyo da hiç sıkıntı olmadı direksiyon kol dayamalığı olmamasına rağmen kolum yorulmadı diyebilirim. hb modellerinden mi?kaynaklanıyor bilemeyeceğim ama araba ile hangi yöne gidersem gideyim içerisine güneş ışığı almadı hem arka taraf yolcu bölümü hem ön sürücü bölümü ve arka bağaj kısmıda dahil.Güneş için aldığım güneşlikler ambalajında kaldı. Frenlemelerde abs ne demek ise onu üstün performans verdi. sürücü bölümü olsun yolcu bölümü olsun oturma mesafeleri 10 numara (salon da oturmaktan farkı yok)çocuklar çok rahattı;rahatsızlık ta vermediler böylece İçeri ses alma db olarak oldukça düşüktü teker sesi çok az,motor sesi ona uygundu Bağaj genişliği yeterli ne koyduysak alabildi. Şahin baş dizaynından olsa gerek aerodinamik yapı hava sürtünmelerinde hissettirmeyecek kadar azdı. İç döşemelerde kullanılan malzemeler gayet başarılı kumaş veya pvc ler. Yokuşlarda biraz güç düşüklüğü vardı ama çok fazla şıkıştırmak istemedim onun da etkisi olabilir.yada vites değişimi yerinde değildi bilemiyorum.Beraber yola çıktığımız Toyota Corolla eziklik yaşattı.Gerçi Toyota şoförü ben vites küçültüp rampaya vuruyordum dedi ama Toyotaya geçilmek çocuklarla bana iyi gelmedi. Ford Focus Kullananalara yada kullanmayı düşünenlere bir amatör deneyimde benden olsun istedim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 İyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Can Hatipoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 teşekkür ederim, sizlerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Teşekkürler izlenimlerinizi bizlerle paylaştığınız için. Corolla kaç modeldi hangi kasa ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Sıkıntısısz daha uzun km lere.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 km saat ibresinde 10 km lik bir azalış olduğunda hemen bir vites küçültseniz bu durum olmazdı.. daha nice sürüşler dileyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 güzel günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Kazasız, belasız, keyifli sürüşler.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eyüp Gökmen Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Valla ben yokuşları öyle bir çıkıyorum ki düz yoldaymışım gibi geliyor. Sanırım dizel - benzinli arasında bu konuda bariz fark var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 dizelde yokuş nekadar dik olursa olsun yük ne olursa olsun 6. viteste rahatlıkla çıkabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 O zaman bizim sürdüklerimiz çakma dizel 6. Vitesle nereyi çıkıyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eyüp Gökmen Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2013 6 abartı oldu biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap