Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bazı arkadaşlarımız böyle bir konuyu gereksiz görebilir ama ben çok faydalı olacağına inanıyorum.Detaylı inceleme fırsatı olmayanlar ve ya katalogda yazılmayan özellikler veyahutta daha önceden bu kadar fazla elektronik özelliğin olduğu bir araç kullanmayanlarımız mutlaka vardır.İsterim ki bu başlık altında herkes f3 hakkında yeni öğrendiği, keşif ettiği şeyleri yazsın ve ya aklında bir soru varsa belirtsin.
Mesela ben bugün yeni bir şey öğrendim araç ile ilgili. Sınava gidiyordum garaja indim aracı kumandadan açtım o ara bir sigara yaktım içmeye başladım 1-2 dakika geçtikten sonra araç kendiliğinden kilitlendi ve çok hoşuma gitti böyle bir özelliğinin olması Mutlaka daha hepimizin bilmediği böyle ufak tefek şeyler çıkacaktır arabala ile ilgili. Mesela benim merak ettiğim bir kaç şey var bunları da soruyum sizlere yeri gelmişken.Şimdi ilk olarak bildiğim kadarıyla style paketlerde bluetooth yok fakat bugün dikkatimi çekti ekranda bluetooth simgesi gördüm olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? İkinci olarak araca yazılım güncellemesi geldi mi gelmedi mi nereden öğrenebilirim ?
Soru
Eyüp Gökmen
Herkese Merhabalar ;
Bazı arkadaşlarımız böyle bir konuyu gereksiz görebilir ama ben çok faydalı olacağına inanıyorum.Detaylı inceleme fırsatı olmayanlar ve ya katalogda yazılmayan özellikler veyahutta daha önceden bu kadar fazla elektronik özelliğin olduğu bir araç kullanmayanlarımız mutlaka vardır.İsterim ki bu başlık altında herkes f3 hakkında yeni öğrendiği, keşif ettiği şeyleri yazsın ve ya aklında bir soru varsa belirtsin.
Mesela ben bugün yeni bir şey öğrendim araç ile ilgili. Sınava gidiyordum garaja indim aracı kumandadan açtım o ara bir sigara yaktım içmeye başladım 1-2 dakika geçtikten sonra araç kendiliğinden kilitlendi ve çok hoşuma gitti böyle bir özelliğinin olması Mutlaka daha hepimizin bilmediği böyle ufak tefek şeyler çıkacaktır arabala ile ilgili. Mesela benim merak ettiğim bir kaç şey var bunları da soruyum sizlere yeri gelmişken.Şimdi ilk olarak bildiğim kadarıyla style paketlerde bluetooth yok fakat bugün dikkatimi çekti ekranda bluetooth simgesi gördüm olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? İkinci olarak araca yazılım güncellemesi geldi mi gelmedi mi nereden öğrenebilirim ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
3
3
3
2
Popular Days
Ock 10
10
Şbt 26
9
Mar 14
6
Ara 3
3
Top Posters For This Question
Kutluhan A. 3 posts
Eyüp Gökmen 3 posts
Süleyman Altın 3 posts
Cem Boneval 2 posts
Popular Days
Ock 10 2013
10 posts
Şbt 26 2013
9 posts
Mar 14 2014
6 posts
Ara 3 2014
3 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Yani Focus bile sigaranı sağlığa zararlı olduğunu biliyor ve içeceksen arabaya almam mesajını veriyor demek... Değişik yerlerde gündeme gelmiş şeyleri eski başlıklarda devam etmekte yarar var.
Bekir B.
Sabri ne işin var senin böyle ters karanlık yerlerde Hayır tedirgin oldum şimdi
Süleyman Altın
Teşekkürler duzeldi
Bu soruda 33 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap