halil içingir Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2013 eski jantımı değiştireceğim farklı bişeryler arıyorum ama kararsız kaldım yardım bekliyorum formdaşlarım. eski jantın resımlerını ekledim. ya teneke kullanıcam yada 5 kollu dusunuyorum sızce hangısı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Foto Ufak Jantları Tam Göremiyorum Ancak 5 kollu Daha Hoş Gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 focusun jantı bence bu , bende yeni aldım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 bu iki jantta focus 2 ye güzel oluyor,yalnız bence bu iki jantında 17 inçi focus 2 ye güzel oluyor focus 3 e belki 18 inçide olabilir ama focus 2 ye çok kaba geliyor bu janların 18 inçi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Lüten forumda jant diye aratın bir sürü başlık var bu konuda... Mesela http://www.focusclubtr.com/topic/4096-haydi-gelin-arac%C4%B1m%C4%B1za-jant-se%C3%A7elim/?hl=jant Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2013 focusun jantı bence bu , bende yeni aldım toplam maliyet ne oldu size hocam? bide eski jantları naptınız sattınız mı? sattıysanız kaça? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 çevresinde bu demir 16 janttan satan varmı peki arkadaşlar ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 toplam maliyet ne oldu size hocam lastikler tanesi 240 ile 200 tl arası bulabilirsin ... jantların tanesi 250 tl ... işte 2000 'e filan maal edebilirsin ... eski jantlarınıda elden satmaya çalışmalısın , 500-600 en fazla 1000 tl veren oluyor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 lastikler tanesi 240 ile 200 tl arası bulabilirsin ... jantların tanesi 250 tl ... işte 2000 'e filan maal edebilirsin ... eski jantlarınıda elden satmaya çalışmalısın , 500-600 en fazla 1000 tl veren oluyor ... çıkmada olur tolga abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halil içingir Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 jantların son hali 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim Can Çetin Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Araca jantlar çok hoş durmuş bende 16" jantlarımı satıp 17" bu jantlardan takmayı düşünüyorum. Benimkisi bi küçük boyu fakat görünüşü çok değiştirdiği kanısındayım. Nerden ne şekilde alabiliriz 17" jantları birde 16" olanları nasıl satarız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 tolga jantların rengi güzel hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Araca jantlar çok hoş durmuş bende 16" jantlarımı satıp 17" bu jantlardan takmayı düşünüyorum. Benimkisi bi küçük boyu fakat görünüşü çok değiştirdiği kanısındayım. Nerden ne şekilde alabiliriz 17" jantları birde 16" olanları nasıl satarız Forumda 16'ları isteyen vardı.Forumun alınık kısmı ve satılık kısımları var bunlar için. Başka türlü nasıl satarım derseniz, bilmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim Can Çetin Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2013 En kısa zamanda yeni jantlarımı takıp satılık bolumune digerlerini koyucam bilgi için tessekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Tetik Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 güzell... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap