Zekeriya AK Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2013 Değerli forum üyeleri focus 3 arabamda koltuk kılıfında sigara yanığı var tamir ettirmek istemiyor. Yenisini alabilme şansım varmı ? Saygılar ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Bayii yenisini vermez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zekeriya AK Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Yakup Bey ; Ben servis ile görüştüm 1.500 tl dedi. internette araştırdım fazla bir şey bulamadım . Nerelerde bulabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Yakup Bey ; Ben servis ile görüştüm 1.500 tl dedi. internette araştırdım fazla bir şey bulamadım . Nerelerde bulabilirim ? Kazalı arabadan ama öyle ucuz olmaz en az 500 lira alırlar tek koltuktan... Trabzondan da bulmak zor açıkcası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M. Esat Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 zekeriya bey kendinizi ve aracinizi tanitirsaniz tanisma bolumunde memnun oluruz.saygilarimla ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zekeriya AK Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Aynısını döşemeciler de bulabilme şansımız var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Yanmış bölümün resmini burada paylaşsanız daha farklı fikirler ortaya çıkar, Tamir ettirmek istemiyorum demişsiniz ama AutoKing gibi yerler sigara yanığı, ufak tefek döşeme yırtıklarını oldukça iyi şekilde onarabiliyorlar. Bence şansınızı bir deneyin. Belki hiç masraf bile etmezsiniz. Trabzonda Autoking ya da benzeri uygulama yapan yerler illaki vardır. Gösterin, bence kaybedeceğiniz bir şey yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Zekeriya AK Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 autoking var burda son çare olarak oraya bi göstermemde fayda var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Tek sigara yanığı ise tamir bence yeterli. Arabada da sigara içmeyelim, sürüşü dahi olumsuz etkiler, etrafı yakmama telaşı ile arabayı çarpanlar bilirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 şu araçta sigara içenleri bagajda taşımak lazım... Hatta Tavan Barlarına bağlamak lazım.. not: kendi arabamı kastediyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 (düzenlendi) Yanmış bölümün resmini burada paylaşsanız daha farklı fikirler ortaya çıkar, Tamir ettirmek istemiyorum demişsiniz ama AutoKing gibi yerler sigara yanığı, ufak tefek döşeme yırtıklarını oldukça iyi şekilde onarabiliyorlar. Bence şansınızı bir deneyin. Belki hiç masraf bile etmezsiniz. Trabzonda Autoking ya da benzeri uygulama yapan yerler illaki vardır. Gösterin, bence kaybedeceğiniz bir şey yok. autoking kesin çözüm bence de. adamlar yaptıkları işe 2 yıl garanti vererek çalışıyorlar. olmayacak bir işe de girmiyorlar zaten... yeni kılıf bence gereksiz masraf. Ocak 13, 2013 Murat Arık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Zekeriya AK
Değerli forum üyeleri focus 3 arabamda koltuk kılıfında sigara yanığı var tamir ettirmek istemiyor. Yenisini alabilme şansım varmı ? Saygılar ...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap