Murat Can Çömüz Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2013 Öncelikler herkese merhaba yarın bi ses sistemi almayı düşünüyorum ama öncelikle sizlere bir sorum olcak F3 orjinal teybine anfi takılıyo mu taktıran arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Takilir ancak bir aparatla direk anfi cikisi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Kurallara göre lütfen p.bilgilerini tamamlayınız aksi halde hesap durdurulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibrahim günal Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 ben daha bı ay once taktırdm orjınalde cıkıs yok teyibi sokmemek için arka kapılardan birinden hoparleri iptal ettik teyipten gelen hoparlor kaplosunu kestk bi tane aparat taktık diceksn simdi nden soktunuz ses azalır sistemi döşediginz zamn hoparlorun iptal oldugu bile blli olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Fakat bu sefer stereo ses yerine anfiye mono ses vermiş oldunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Er Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2013 (düzenlendi) Sıfır arabada istediğimiz gibi cıstak cıstak dinleyemeyip ayrıca ses sistemlerine yönelmek çook acı çook. Şubat 26, 2013 Ali Er tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Hoparlor girisi olan bir amplifier alirsaniz ara aparat kullanmaksizin amplifier baglayabilirsiniz. OEM external amplifier ile satilan focuslarda da hoparlor cikislari kullaniliyor. hoparlor cikis pin-outlari yoksa elinizde semadan screenshot alip gonderebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2013 Hoparlor girisi olan bir amplifier alirsaniz ara aparat kullanmaksizin amplifier baglayabilirsiniz. OEM external amplifier ile satilan focuslarda da hoparlor cikislari kullaniliyor. hoparlor cikis pin-outlari yoksa elinizde semadan screenshot alip gonderebilirim. He masallah Mertol abime benim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 (düzenlendi) Öncelikler herkese merhaba yarın bi ses sistemi almayı düşünüyorum ama öncelikle sizlere bir sorum olcak F3 orjinal teybine anfi takılıyo mu taktıran arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler ben daha bugun gittim baya bi bilgi aldım akrabam zaten teyibin arkasına bi aparat takılıyor (kablo ve jac) ondan sonra 6 yollu amfi 1300 watt slim kutu bass 4 adet kompenant 4 adet twitter olarak pazarlık yaptık 800 tl ye .......... Nisan 21, 2013 Murat yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2013 ben daha bugun gittim baya bi bilgi aldım akrabam zaten teyibin arkasına bi aparat takılıyor (kablo ve jac) ondan sonra 6 yollu amfi 1300 watt slim kutu bass 4 adet kompenant 4 adet twitter olarak pazarlık yaptık 800 tl ye .......... Iyide kullanilan parcalarin marka ve kalitesi onemli. Kullanilacak parcalarin markasi ne. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2013 Iyide kullanilan parcalarin marka ve kalitesi onemli. Kullanilacak parcalarin markasi ne. violance marka isim yeni ama çok kaliteli malzemelrden yapılmışlar bilgi alırsınız netten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 baya bi bedavaya gelmiş ben ön siparişlerimi verdim sadece kompenata 650 tl vereceğim focal marka orj dedikleri cyclone marka navi li dvdli teyp de 1700 tl. taktırırken foruma resimlertini ekleyeceğim. forum şenlensin biraz. sistem şöyle olacak cylclone ana ünite tv dvd usb navili bi parça forx 2000 watt anfi kicker marka 38 cm 2000 w subwoofer ön ve arka kapılara focal üst seri kompenatlar. eli yatkın bir panzidotçu da bulursam arka cam dibine de focal marka bir takım daha kompenat takmayı düşünüyorum. bir de beslemesi için for x marka bir anfi daha geliyo arkadaşımın araç hediyesi olarak ve for x marka 1.2 farad kapasitör ile güzel bir ses alacağımı düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2013 ana ünite keşke daha farklı birşey olsaydı. O parçalar için cyclone biraz az gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap