Yunus Emre Salih Uzun Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 Biraz araçtırma yaptım google abi sayesinde ve mk1 focus'uma 17 cm mid takımı baglamak istiyorum orjinal ölçüler 16 uyar mı sizce ? ön arka 2 takım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 İlk seri Focus'larda hoparlör ölçüsü yanlış hatırlamıyorsam 5 x 7" ya da 12,5 x 17,5 cm oval idi. Bir adaptör yardımı ile aynı boşluğa ancak 11-12 cm'lik yuvarlak oturur diye düşünüyorum. Kapı içi daha farklı montaja uygun mu emin değilim. Tabii her zaman için arkada pandizotu kullanmak mümkün... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Emre Salih Uzun Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2013 İlk seri Focus'larda hoparlör ölçüsü yanlış hatırlamıyorsam 5 x 7" ya da 12,5 x 17,5 cm oval idi. Bir adaptör yardımı ile aynı boşluğa ancak 11-12 cm'lik yuvarlak oturur diye düşünüyorum. Kapı içi daha farklı montaja uygun mu emin değilim. Tabii her zaman için arkada pandizotu kullanmak mümkün... Pandizot işlemini yapmak istemiyorum çok dikkat çekiyor hırsızlara gel beni soy der gibi hissediyorum Kii diger aracımda ses sistemimi çaldırdım sırf bu yüzden ne kadar dikkat çekerse o kadar sıkıntı yoksa zorlamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yunus Emre Salih Uzun
Biraz araçtırma yaptım google abi sayesinde ve mk1 focus'uma 17 cm mid takımı baglamak istiyorum orjinal ölçüler 16 uyar mı sizce ? ön arka 2 takım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap