Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 İyi akşamlar, Aracımda yapılması gereken 3 adet güncelleme var, Gövde kontrol modülü (BCM) Gösterge Tablosu (IPC) Müzik sistemi birimi ön kumanda modülü (ACM) acaba bu güncellemeler ile hangi düzeltmeler yapılacak bu bilgiyi öğrenebilme şansımız varmıdır? İyi akşmalar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Blilk defa boyle birşey görüyorum. Bende 4 güncelleme görünüyordu servise gittim onlar da ok dedi. Güncellemeleri yaptılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Sadece hava filtresi,polen filtresi değiştirmek midir servisin görevi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Sadece hava filtresi,polen filtresi değiştirmek midir servisin görevi? Sorunun nereye varması isteniyor, herhalde olmayan güncellemeleri yaratmak değil görevleri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Sorunun nereye varması isteniyor, herhalde olmayan güncellemeleri yaratmak değil görevleri... Kendi aracının güncelleme sayfasını koymamış kişi,büyük ihtimal güncelleme vardır yazısını gördü ve gitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Kendi aracının güncelleme sayfasını koymamış kişi,büyük ihtimal güncelleme vardır yazısını gördü ve gitti. Varsayımsal yaklaşıma varsayımsal cevap ürettik o zaman. Daha kesin bilgi için kesin veri olsun madem öyle. Yoksa yapılana çamur atmak denir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Varsayımsal yaklaşıma varsayımsal cevap ürettik o zaman. Daha kesin bilgi için kesin veri olsun madem öyle. Yoksa yapılana çamur atmak denir... Bekleyelim görelim.Tolga Bey görüp cevaplayacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 (düzenlendi) Niye servise uğradığını anlamadım, ayrıca ne bilmeleri gerektiğini de, eğer senin aracın yazılım bilgileri ise hiç güncelleme gözükmüyor, dolayısı ile birşey yapılmasına da gerek yok. Mesela bende gövde kontrol, gösterge, ses sistemi ve direksiyon sistemi modülleri için güncelleme düşmüş, ama henüz uğramadım. Ayrıca ne işe yarayacaklarını da bilmeden güncelletmem. + 1 Ocak 27, 2014 Selçuk Özmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Açıkcası ben hiç güncelleme yaptırmadım( bir şikayetim olmadığı için) tabii sormadan güncelleme yaptıklarını da sanmıyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Açıkcası ben hiç güncelleme yaptırmadım( bir şikayetim olmadığı için) tabii sormadan güncelleme yaptıklarını da sanmıyorum... işini doğru yapan bir servis en kötü ihtimalde her bakımda güncelleme yapar. birileri tur otonun cam suyu almaya gelene bile yaptıklarını söylemişti, ne kadar doğru bilemicem. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Özcan B. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Blilk defa boyle birşey görüyorum. Bende 4 güncelleme görünüyordu servise gittim onlar da ok dedi. Güncellemeleri yaptılar... yeni güncelleme olup olmadıgını mavi renkli yazılar arasında yazılım güncelleme yazmasından mı anlıyoruz,...altında yazılım güncelleme yazan birimler güncellenecek olanlar sanırım dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 yeni güncelleme olup olmadıgını mavi renkli yazılar arasında yazılım güncelleme yazmasından mı anlıyoruz,...altında yazılım güncelleme yazan birimler güncellenecek olanlar sanırım dimi? Evet öyle... Bakın bu benim arabanın bilgisi Ancak daha önce de yazdım, yine yazayım: Her yeni güncelleme çıktığında bu aracınıza yüklenecek diye bir zorunluluk ve hizmet yok. Model serisinde donanım değişiklikleri olmuş olabilir, sadece belli serilerde ortaya çıkan durumlar olabilir, bölgesel farklı gereksinimler doğmuş olabilir, sonuçta aracınızda düzgün çalışmayan ve yazılıma bağlı olabileceği düşünülen bir şey varsa ya da merkez tarafından tüm araçlar için zorunlu tutulmuşsa bu işlem yapılmalıdır. Ford'un tüm yetkili servislere talimatı da bu şekilde. Söz gelimi Windows için de sürekli güncellemeler çıkıyor, ama güncellemeleri kapatarak da gayet güzel çalışıyoruz değil mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 2013 model TDCI sahibi birisi şu sayfayı buraya paylaşabilir mi ben sürümleri merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Saldıran Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Eke koydum istediğiniz sayfayı, 2013 model TDCİ titanium aracım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Teşekkür ederim,olay alfabetik sıralama olaraksa arada çok ufak farklar var. Aracınızın üretim tarihi nedir? Ve güncelleme yapıldı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Saldıran Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Üretim tarihi 13.03.2013, hiçbir güncelleme yapılmadı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
İyi akşamlar,
Aracımda yapılması gereken 3 adet güncelleme var,
Gövde kontrol modülü (BCM)
Gösterge Tablosu (IPC)
Müzik sistemi birimi ön kumanda modülü (ACM)
acaba bu güncellemeler ile hangi düzeltmeler yapılacak bu bilgiyi öğrenebilme şansımız varmıdır?
İyi akşmalar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
19
9
9
6
Popular Days
Ock 24
19
Mar 14
12
Ock 27
9
Ock 26
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 19 posts
Cem Boneval 9 posts
Özgür Yıldız 9 posts
Oğuz Çevik 6 posts
Popular Days
Ock 24 2015
19 posts
Mar 14 2016
12 posts
Ock 27 2014
9 posts
Ock 26 2015
8 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Bir kere ve umarım ki son kere yazayım: Araç serisinde saptanan ve yazılımla giderilmesi gereken bir aksaklık varsa Ford merkezden teknik servis bülteni yayınlayarak hedef kitleyi ve yapılması gerek
Cem Boneval
Evet öyle... Bakın bu benim arabanın bilgisi Ancak daha önce de yazdım, yine yazayım: Her yeni güncelleme çıktığında bu aracınıza yüklenecek diye bir zorunluluk ve hizmet yok. Model ser
Cem Boneval
Etis genel bir bilgi merkezi, aracınıza özel verileri tutan bir veri tabanı değil. Şasi numarası ile hangi model gamına dahil olduğunuz tespit ediliyor ve ona göre bilgiler aktarılıyor, salt sizin ar
Posted Images
Bu soruda 132 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap