Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 13, 2013 İyi akşamlar, Aracımda yapılması gereken 3 adet güncelleme var, Gövde kontrol modülü (BCM) Gösterge Tablosu (IPC) Müzik sistemi birimi ön kumanda modülü (ACM) acaba bu güncellemeler ile hangi düzeltmeler yapılacak bu bilgiyi öğrenebilme şansımız varmıdır? İyi akşmalar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 bence lastikle alakalı bir durum değil (eğer mevcut lastikleriniz çok kalitesiz yada bitik değilse). fren bu şakaya gelmez, acilen bir gösterin servisinize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 bence lastikle alakalı bir durum değil (eğer mevcut lastikleriniz çok kalitesiz yada bitik değilse). fren bu şakaya gelmez, acilen bir gösterin servisinize. Böyle emin konuşmayalım Çok etkiler hemde baya Yakup Bey hızlı cevap için teşekkürler.Ancak dışarıda hava 13 derece iken kuru yolda vızır vızır kayıyor(Abs devreye girdiği için diyorum).Bu sıcaklıkta yaz ya da kış lastiğinin değişmemesi gerekmez mi? Eskiden böyle bir şey yoktu değil mi? lastiğinizin durumunu bilemiyorum :/ Nasıl tepki ile giriyor mesela,"? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Böyle emin konuşmayalım Çok etkiler hemde baya hava kış lastiği için fazla sıcak değil mi yakup ? bende de var kış lastiği son bir haftadır psikolojik olarak sanki lastiğin yarısını asfalta bırakıyormuşum gibi geliyor sıcaktan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Yahu yanlış anlaşılma var bulunduğunuz yeri ilk mesajda belirtilmediği için akla ilk gelen kış oldu hava sıcaklığı 7 üzeri olunca yaza geçmek gerekir . Bu sebeple geçiş zamanları dikkatli olmak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Ulutaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 (düzenlendi) Evet eskiden sadece ıslak zeminde aynısını yapıyordu.Araç 24.000 de orginal Michelin lastikleri.Çok iyi değil ama bu kadar kaydıracak kadar da değil diye düşündüm.Bu arada Ankara'dayım.Hatta birkaç saat önce ön arka lastikleri değiştirdim.Özellikle sıcaklığa da baktım 13 derece. Ocak 24, 2015 Olcay Ulutaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Sonuç olarak sorunuza dönelim, yazılım ile abs çalışma ayarı yaptıramayız. İçiniz rahat olması adına servise uğrayın bi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Aynen Yakup a katılıyorum. 2 gündür ug8 lastiğim olmasına rağmen benim aracımda hep patinaja düşüyor hemde abs sürekli devreye giriyor. Yerler tabi Ankara için konuşuyorum sabun gibi. Ha abs güncellemelerimde yapıldı geçen hafta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 (düzenlendi) doğan bey etisi kontrol edebildiniz mi? güncellenen modüllerde halen güncelleme görünüyor mu? Ocak 24, 2015 Özgür Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 doğukan bey etisi kontrol edebildiniz mi? güncellenen modüllerde halen güncelleme görünüyor mu? Bana yazdığınızı düşünerek cevap veriyorum. Güncelleme yapıldıktan 5 gün sonra kontrol ettiğimde etis te hala var diyordu. Akşam tekrar bakarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Kusura bakmayin dogukan yazmisim. Bende 1 aydan fazla sure gecmesine ragmen hale ilgili modullerde guncelleme gorunuyor. Sizde durum farkliysa servisin basina eksiyecegim. Guncelledik demislerdi bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Kusura bakmayin dogukan yazmisim. Bende 1 aydan fazla sure gecmesine ragmen hale ilgili modullerde guncelleme gorunuyor. Sizde durum farkliysa servisin basina eksiyecegim. Guncelledik demislerdi bana Yapılanlardan göstergenin güncellendiğinden eminim farklılıkları belli oluyor. Sanırım sıkıntı yok. Yapıldığını düşünüyorum. Bence siz de rahat olun. İş emrinede yazdılarsa yapıldı diye sıkındı çıkmayacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Benim gostergemde herhangi bir degisiklik olmadi. Belkide onun ustune yeni bi guncelle daha geldi o da olabilir tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Benim gostergemde herhangi bir degisiklik olmadi. Belkide onun ustune yeni bi guncelle daha geldi o da olabilir tabi Bende şöyle söyliyeyim 1) Kemer ikaz sesi baya kısılmış 2)Sinyal sesleri azaltılmış 3)hava sıcaklığı sol üst köşeye alınmış 4)Ortalama hız bulunan kutucuğa km sayacı konmuş.(trip denilen zamazingo ) Eğer bunlar yoksa güncelleme yapılmamıştır.Diğer güncellemeler için farkedilir bir değişiklik vamıdır bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Dediklerinizin hicbiri yok bende. Keske birde trip 1 trip 2 sekline biri genel ortalama biri kisa sureli 2 saat icinde otomatik sifirlanan veriler olsaydi. Arada lazim oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2015 Bende şöyle söyliyeyim 1) Kemer ikaz sesi baya kısılmış 2)Sinyal sesleri azaltılmış 3)hava sıcaklığı sol üst köşeye alınmış 4)Ortalama hız bulunan kutucuğa km sayacı konmuş.(trip denilen zamazingo ) Eğer bunlar yoksa güncelleme yapılmamıştır.Diğer güncellemeler için farkedilir bir değişiklik vamıdır bilemiyorum. Dediklerinizin hicbiri yok bende. Keske birde trip 1 trip 2 sekline biri genel ortalama biri kisa sureli 2 saat icinde otomatik sifirlanan veriler olsaydi. Arada lazim oluyor Çünkü ikinizde farklı şeylerden bahsediyor. Özgür bey aracınız piyangolı model değilse Tekno paket almadıysanız ki profilde belirtilmemiş sizde küçük yol.b. ekranı mevcut haliyle yukardaki ekran değişiklikleri olmaz. Kaldı ki güncelleme modüler modüler oluyor, eğer sizin ekranınıza yayın olmadıysa ekrana dokunulmaz. Atıyorum sizin aracınıza zaten günceldir diğer özelliklerde haliyle güncelleme olmaz bi fark da hissetmezsiniz. Bu güncelleme olaylarını acil kampanya olmadığı sürece takmayın, büyütmeyin. Yıllık bakımlarda bi bakarsınız oldu bitti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
İyi akşamlar,
Aracımda yapılması gereken 3 adet güncelleme var,
Gövde kontrol modülü (BCM)
Gösterge Tablosu (IPC)
Müzik sistemi birimi ön kumanda modülü (ACM)
acaba bu güncellemeler ile hangi düzeltmeler yapılacak bu bilgiyi öğrenebilme şansımız varmıdır?
İyi akşmalar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
19
9
9
6
Popular Days
Ock 24
19
Mar 14
12
Ock 27
9
Ock 26
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 19 posts
Cem Boneval 9 posts
Özgür Yıldız 9 posts
Oğuz Çevik 6 posts
Popular Days
Ock 24 2015
19 posts
Mar 14 2016
12 posts
Ock 27 2014
9 posts
Ock 26 2015
8 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Bir kere ve umarım ki son kere yazayım: Araç serisinde saptanan ve yazılımla giderilmesi gereken bir aksaklık varsa Ford merkezden teknik servis bülteni yayınlayarak hedef kitleyi ve yapılması gerek
Cem Boneval
Evet öyle... Bakın bu benim arabanın bilgisi Ancak daha önce de yazdım, yine yazayım: Her yeni güncelleme çıktığında bu aracınıza yüklenecek diye bir zorunluluk ve hizmet yok. Model ser
Cem Boneval
Etis genel bir bilgi merkezi, aracınıza özel verileri tutan bir veri tabanı değil. Şasi numarası ile hangi model gamına dahil olduğunuz tespit ediliyor ve ona göre bilgiler aktarılıyor, salt sizin ar
Posted Images
Bu soruda 132 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap