Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
az önce 2010 aracımın yakıt sorunu başlığında gördüğüm bi fotoğraftan yeni farkettim benim araba 90 hp olduğu için torku 215 miş. ben 109 beygirle tek farkının beygir gücü olduğunu sanıyordum. sizce iki araç arasında ne fark var? servise gitsem 109 beygir ford yazılımı yükletsem beygir gücü artar mı ?
yoksa bu motorun yapılış biçimiyle mi alakalı? yani yazılımla belki yükselebilir ama motorlarda piston enjeksiyon veya turbo farkı bulunuyor mu bilgisi olan var mı bu konuda?
Soru
Recai Bayram
az önce 2010 aracımın yakıt sorunu başlığında gördüğüm bi fotoğraftan yeni farkettim benim araba 90 hp olduğu için torku 215 miş. ben 109 beygirle tek farkının beygir gücü olduğunu sanıyordum. sizce iki araç arasında ne fark var? servise gitsem 109 beygir ford yazılımı yükletsem beygir gücü artar mı ?
yoksa bu motorun yapılış biçimiyle mi alakalı? yani yazılımla belki yükselebilir ama motorlarda piston enjeksiyon veya turbo farkı bulunuyor mu bilgisi olan var mı bu konuda?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap