Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Bu konuda küçük ölçekte de olsa çalışmaların olması güzel. Ancak haliyle bu dönüşüm modellerinin de gnlük kullanıma uygunluğunun uzun vadede denenmesi lazım. Eğer müspet çıkarsa bir sonraki adım ülkemizde üretilen bir modelde sıfırdan ortak oluşturulması olabilir. En azından böylelikle pek çok parçanın sökülmesi sıkıntısından kurtulunabilir. Elektrik enerjisinin de bir üretim maliyeti olduğu düşünülürse, kısıtlı menzili çok sayıda şarj istasyonu ile arttırmak gibi alt yapı maliyetleri de ekledniğinde hala verimli bir seçenek olmadığını düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 64.891€ fiyat etiketine rağmen bence en mantıklı seçim opel ampera-chevrolet volt olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 64.800 Euro maalesef Avrupa için açıklanan rakam Avrupada öyle ise, Türkiye fiyatları 200.000 TL. den yukarıda olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Onu alana kadar gider 2.0 dizel Cruze alırım artan en az 100.000 TL ile de kabaca 250.000 km'lik yakıtım olur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 64.800 Euro maalesef Avrupa için açıklanan rakam Avrupada öyle ise, Türkiye fiyatları 200.000 TL. den yukarıda olacaktır. hayır bu fiyat türkiye satış fiyatı.almanya 45.900€ -ingiltere 34.995€- fıransa 45.500€ - amerika 39.145$-fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap