Ünay V. Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2013 Öncelikle herkese merhaba Uzun zamandır düşündüğüm çamurluk sinyalini değiştirmeye karar verdim.Ancak içimde şöyle bir kuşku var.Arabamızın rengi demir gri sizce hangi renk tercih etmeliyim çamurluk sinyalini? Ben siyah tabanlı birde krom olanı beğendim.Sizce hangisi daha çok yakışır? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür eder keyifli forumlar dilerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Krom olanını tercih ederdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Seffaf olanı yok muydu ? O da guzel bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Krom gayet güzel Şeffaf da var ama ben siyah tabanlı yada krom düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 O halde şöyle bir oneride bulunayim.Bu tür yan sanayi ürünler pek te dayanıklı sayılmaz. Far aksaminin en büyük sıkıntısı su , nem , toz gibi dış etkenlerden olumsuz etkilenme. Montaj esnasında gerekli yerlere silikon vb yalıtım maddeleri uygulamak faydalı olacaktır. En kısa surede uygulamanizi ve yeni halinin resimlerini bekliyoruz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Evet orjinali gibi dayanıklı olmaz haklısınız.Taktığım zaman tekrar yorumlarınızı alırım ilginiz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat akaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 krom yada,siyah tabanlı hepsi aynı,markası junyan kore diye geçer ama bildiğin çin malıdır, bunlara silikonda çeksen korumada yapsan 1 ay sonra camları sararır, en iyisi orginal mondeo sinyali almaktır, http://www.fordparcabul.com/pinfo.asp?pid=2858 bundan alıp takarsan ömürlük olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Bunların ömrü dahamı uzun ? Birde linkte mondeo 2001-2007 arası yazıyor.Benım aracım F1 2004 model şekil olarak fotoğraftakinin aynısı uyum sağlarmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap