Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2013 Günaydın, Acaba Sony müzik sistemi hangi dosya tiplerini destekliyor mp3, wma ..... Mesela FAT 32 formatlı usb bellek içinde MP3 formatında dosyalar var bunların çok büyük bir kısmında geçersiz dosya biçimi gibi bir uyarı alıyorum bazı dosyalarıda okurken ortasında kesip yine geçersiz dosya biçimi uyarısı alıyorum. farklı marka belleklerde denedim sonuç aynı acaba bu konu hakkında bir fikriniz varmı? Ünite bozuk olabilirmi ? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 o niye ya Cd ler kopyalamasın diye. Müzik Cd'sini sürekli bırak yapamazsın. Kısayol atar kopyalamaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Cd ler kopyalamasın diye. Müzik Cd'sini sürekli bırak yapamazsın. Kısayol atar kopyalamaz. onlar wma değil hatırlamıyorum uzantısını ancak cda gibi bişeydi o dosyanın kendiside müzik içermez zaten metainfo(yine türkçesini bilmediğim bir terim) tutar sadece. wma mp3 gibi bir format/sıkıştırma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 onlar wma değil hatırlamıyorum uzantısını ancak cda gibi bişeydi o dosyanın kendiside müzik içermez zaten metainfo(yine türkçesini bilmediğim bir terim) tutar sadece. wma mp3 gibi bir format/sıkıştırma. Haklısın galiba Ama müzik cd sinden sürükle bırak yapamazsın sonuçta. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2013 onlar wma değil hatırlamıyorum uzantısını ancak cda gibi bişeydi o dosyanın kendiside müzik içermez zaten metainfo(yine türkçesini bilmediğim bir terim) tutar sadece. wma mp3 gibi bir format/sıkıştırma. Haklısın galiba Ama müzik cd sinden sürükle bırak yapamazsın sonuçta. Buradaki sorun için müzik Cd'sinden sürükle bırak yapmıyoruz zaten. Onu bilgisayar bile çalamaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2013 En sıkıntımız yol flaş a atmanız. Sorunsuz çalışır ... Hem sitede kaos çıkmaz..:):): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 (düzenlendi) arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım ama, bugün ilk kez uzun yola çıkacağım, 1,5 yaşında küçük kızım var yolda sıkıldığında dikkatini dağıtmak için dün gece youtube dan onun sevdiği klip(mp4) ve mp3 lerden indirdim. flash diski fat 32 formatlayıp sabah denedim mp3 lerin hepsini listeledi ancak klipleri göremedim. kitapçıkta tam bilgi bulamadım tek bulabildiğim ...USB bellekten müzik çalabilir. Desteklenen müzik formatlarına MP3, WMA, WAV ve AAC dahildir. şeklinde. benim sorunum acaba mp4 desteklemiyor mu yoksa başka birşeymi? İş yeri pc de convertar yüklenmediğinden ve internet site kısıtlaması olduğundan yeniden download yapamıyorum. şimdi arkadaşta cemyılmaz avi formatında video ve bir tane de DVD vardı onları denedim onlarda çalışmadı. gözden kaçırdığım birşey mi var acaba? Şubat 5, 2016 Aşkın K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Video oynatmıyor sistem 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 (düzenlendi) 44 dakika önce, Yakup Çağatay said: Video oynatmıyor sistem Yakup Bey ben de deneyecek birşey kalmayınca biraz önce servisi aradım aynen dediğiniz gibi video oynatmıyormuş. Ancak Iphone ile bluetooth üzerinden olabilir gibi anladım. bende de samsung olduğu için ses dosyası denedim çaldı ancak video seçince yine sadece ses kısmını yolladı. açıkcası aracı alırken kocaman ekran geri görüş kamerası ile gerçek görüntüyü bile aktardığı için video oynatmaması gibi bir ihtimal aklıma bile gelmedi ve şuan gerçekten üzüldüm. çocuklara aldığımız ucuz oyuncaklar bile video oynatıyor artık ama koca 8 inç ekran .... Şubat 5, 2016 Aşkın K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Sürüş güvenliğini tehlikeye attığı için, orjinal sistemler video oynatmaz. Çocuklar için arkaya eğlence sistemi taktırmanız gerekiyor. Gerçi tablet varken ona da gerek yok artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2016 2 saat önce, Murat Kavuk said: Sürüş güvenliğini tehlikeye attığı için, orjinal sistemler video oynatmaz. Çocuklar için arkaya eğlence sistemi taktırmanız gerekiyor. Gerçi tablet varken ona da gerek yok artık. yok bu güvenlik nedeniyle değil galiba çünkü güvenlik amaçlı olanlarda araç hareket halindeyken video kısmını açmıyor, duruyorken açabiliyorsunuz. Arkadaşın iphone ile denedik onda da videonun sadece sesi geldi. ama kurcalarken wifi kısmını gördüm telefonun internetini araca bağladım. araçta internet ile neler yapılabiliyor acaba, kitapçıkta telefondaki bazı uygulamalara bağlantıdan bahsetmiş ama içeriğini anlayamadım. sonuçta araçta bir web arayüzü yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Arkadaşlar aracın 8 inc ekranı ile video oynatmaması baya canımı sıktı. nette araştırırken aşağıda linki olan videoyu buldum. (ilgili sitenin linkleri yasaksa şimdiden özür dilerim, amaç reklam değil) Adam bir ucu telefona uygun diğer ucu RCA kablo almış, 2015 titanyumlarda (diğerlerini bilmiyorum) "line in " girişi olduğu için bir tane de bir ucu line in girişine uygun erkek , diğer tarafında telefona takılacak RCA ya uygun erkek yada dişi alıp hepsini bağlamış ve video almayı başarmış. Elimde gerekli kablolar yok o yüzden deneyemedim, sizden ricam imkanı olan bir arkadaş bu bağlantıyı deneyip bizimle sonucu paylaşabilir mi? (umarım mutlu haberi paylaşır tabi ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2016 Yazılımsal bir konu. Bu şekilde video oynatmaz. Videodaki cihaz aftermarket ürün olmalı. Bilmiyorum navili versiyonda da çalışıyor mu ama, şu modülü alırsanız video oynatabilirsiniz.. (modül aslında navigasyunsuz versiyona navi eklemek için, forumda konusu var) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Kalmış Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Merhabalar. Konu açmak istemedim. 2015 trend-x focustaki muzik sisteminde mute ses kapatma tuşunu bulamadım. Direksiyonda da yok. Hiç yapmamislar mi yoksa farklı bir yolumu var? Teybi kapatmak saçma oluyor her defasinda ya da ses azaltma tuşuna basılı tutmak veya çevirmek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 14 dakika önce, Mehmet Kalmış said: Merhabalar. Konu açmak istemedim. 2015 trend-x focustaki muzik sisteminde mute ses kapatma tuşunu bulamadım. Direksiyonda da yok. Hiç yapmamislar mi yoksa farklı bir yolumu var? Teybi kapatmak saçma oluyor her defasinda ya da ses azaltma tuşuna basılı tutmak veya çevirmek.. E tuşuna basmayı denediniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Kalmış Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2016 Deneyeceğim tamam. Usb den dinlerken durdurur muhakkak ama radyoda da durdurur mu deneyip göreceğim teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Alparslan Kaplan
Günaydın,
Acaba Sony müzik sistemi hangi dosya tiplerini destekliyor mp3, wma .....
Mesela FAT 32 formatlı usb bellek içinde MP3 formatında dosyalar var bunların çok büyük bir kısmında geçersiz dosya biçimi gibi bir uyarı alıyorum
bazı dosyalarıda okurken ortasında kesip yine geçersiz dosya biçimi uyarısı alıyorum.
farklı marka belleklerde denedim sonuç aynı acaba bu konu hakkında bir fikriniz varmı? Ünite bozuk olabilirmi ?
Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
7
5
4
Popular Days
Ock 16
24
Nis 7
10
Şbt 5
5
Şbt 10
3
Top Posters For This Question
Alparslan Kaplan 9 posts
Cem Boneval 7 posts
Yakup Ç. A. 5 posts
Ozan Kar 4 posts
Popular Days
Ock 16 2013
24 posts
Nis 7 2013
10 posts
Şbt 5 2016
5 posts
Şbt 10 2016
3 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Ses formatları şunlardır; MP3, WMA, WAV and ACC. MP3 ve WMA Parçalar ve Klasör Yapısı MP3 ve WMA parçaları ve klasör yapılarını tanıyabilen müzik sistemleri aşağıdaki şekilde
Tolga Başaran
şarkı isimlerinde türkçe karakter olmamasına dikkat edin , birde öyle deneyin bakalım ne olacak ... misal _________ Sıla - Acısada Öldürmez şarkıs Sila_Acisada Oldurmez olarak deneyin b
Bekir B.
En sıkıntımız yol flaş a atmanız. Sorunsuz çalışır ... Hem sitede kaos çıkmaz..:):):
Posted Images
Bu soruda 45 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap