Cem Boneval Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 16, 2013 (düzenlendi) Ben başlayayım, yavaş yavaş geliştiririz. İlk gözüme çarpan Ford - Shelby ortaklığının ürünleri. Shelby Focus ST zemininde motor gücünü 30-50 HP arttırarak, tüm süspansiyon ve fren sistemini geliştirerek, uygun gövde makyajı ile de süsleyerek bir küçük cep canavarı yaratmış. Yıllık üretim sayısı 500 ile sınırlı olacakmış ve normal ST fiyatına 15.000$ maliyet eklenecekmiş. Buyrun: Bunu yeterince güçlü bulmayanlar için de Mustang zemininde geliştirilen Shelby GT500 Super Snake var. 662-850 HP arasında güç ve bunu yere aktaracak gerekli modifikasyonları içeriyor. O da şöyle: Ayrıca ABD'de çok tutulan pick-up sektöründe iyi bir yeri olan Ford F-150'nin takipçisi de Ford Atlas adı ile taslak araç olarak tanıtıldı. EB motor, aktif ızgara, SS sistemi, 360 derece kamera ve yükleme kolaylıkları içeren araç heybetli görünümü ile dikkat çekiyor. Devam edecek... Ocak 16, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 yalnız focus shelby çok çok iyi olmuş ... mükemmel ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 atlasın iç mekanı çok güzel olmuş.. türkiyede hep kısmasalar böyle şeylerden keşke diycem ama adamlarda nasılsa böylede alıyolar mantığı varken bu işler böyle gider.. mustang shelby dövücek gibi bakıyo o nası 1 asalet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Focus STmi sarı alırsam spoileri siyaha boyatayım bari güzel olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Atlas'ın içi bildiğin Star Trek USS Enterprise Mustang'e zaten birşey söylemye bile gerek yok.. Muscle Car olayının vücut bulmuş hali.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 O kırmızı sahibi olmak vardı şimdi ...peeeeeeee 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 O kırmızı sahibi olmak vardı şimdi ...peeeeeeee Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 shelby firması çok iyi iş çıkarmış,yine.yalnız o mustang gt500 ün kapılarındaki boya farkı yokmu araç kazalı görüntüsü veriyor.atlas`ın iç mekanı ise youtube de ford concept cars adlı videosunda vardı sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Shellby gt500 çok sert,domuz gibi duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 O kırmızı sahibi olmak vardı şimdi ...peeeeeeee Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun Kırmızı sevenler için yeni Corvette C7 Stingray Fuarın ilgi çeken modellerinden biri de kuşkusuz daha önce de tanıştığımız CLA Sakın karıştırmayın, Mercedes sergi alanının hemen yaınnda seri imalata geçmesi iple çekilen başka bir model var. BMW 4 serisi VW Tiguan ile Touareg arasına makul fiyatlı 5+2 koltuklu bir model yerleştirmeye karar vermiş ve tanıtımını da herşeyin irisine meraklı ABD'de yapıyor: VW Crossblue Hoş olmuş... Kompakt bir SUB da Honda'dan geliyor Bu arada fuarın göze en hoş gelen modellerinden birisi de gelecek Corolla'nın sinyallerini veren Corolla Furia konsepti. Renk hoş, tasarım dengeli ve iddialı, biraz Honda çizgisi taşısa da şu anki sıkıcı kasaya göre böyle çıkarsa çok iyi. Beğendim... Muhtemelen dünyanın en hızlı "cabriolet"si: Bentley Continetal GT Speed. 650 beygircik onu 300 km/h hıza taşıyor.... Şık bir üstsüz daha: Makyajlanmış Z4, yakıyor! 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 4 serisiiiii !!! Kızılay dağitmis gibi gorucez yine bol bol hemde beyaz Yesilkoy zaten E coupe ve 320Cdlerin semti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 4 serisiiiii !!! Kızılay dağitmis gibi gorucez yine bol bol hemde beyaz Yesilkoy zaten E coupe ve 320Cdlerin semti Hahaha Sabri cok dogru soyledin koptum valla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Tamamen ben yaptım, müzikler nasıl oldu?.. ;-)http://www.youtube.com/watch?v=iKzpSas_lEQhttp://www.youtube.com/watch?v=_CDhuH5cX4Y 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 4 serisiiiii !!! Kızılay dağitmis gibi gorucez yine bol bol hemde beyaz Yesilkoy zaten E coupe ve 320Cdlerin semti Hahaha Sabri cok dogru soyledin koptum valla. Doğru söze ne denir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Tebrikler Eren, çok iyi olmuş. Bu arada bir tebrik de Peter Schreyer'e, KIA'yı fena halde rekabetçi hale getirdi, zaten bu yüzden adamı bir de yönetim kurulu başkanı yaptılar. Cadenza'ya bakarken yeni Mondeo'ya rakip araç gözüyle baktım. Ve ne yalan söyleyeyim yeni Ceed'in tasarımı da kompakt sınıfın en başarılılarından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap