O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Corolla berbat ötesi olmuş zaten en güzeli efsane kasa ae101 ler. Başka hiç bir corollaya dönüpte bakmam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2013 Araçlar muhteşem..honda çok hoşuma gitti..paylaşım için teşekürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Valla Cem Bey, Peter Schreyer artık Hyundaileri de tasarlayacak! Bilginize... Ayrıca Konu "Kia vs Ford" Olunca: Optima = Mondeo modeline, Cadenza = Taurus modelinde rakip olmaktadır. Çünkü Cadenza "Önden Çekişli E Sınıfı" Kategori'sine girmektedir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Fuarın en dikkat çekici aracı bana sorarsanız Corvette C7 Stingray'dır. Gerek tasarımı gerekse teknik verileri ile mükemmel olmuş. Ayrıca o veriler karşı o yakıt tüketimi takdire şayan. BMW patentli Cylender Stop teknolojisi kullanılacak galiba. Dikkat ediyorum da son dönemde spor otomobillerde bile yakıt tüketimi önemli bir nokta olarak gösterilmeye başlandı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 ford cip süper, toyota kızımın her kötü şeye söylediği kelime ile "iğreeeeeenç " Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2013 Japonları ve Vw'i hiç beğenmedim; BMW 4 Series'i çok beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Honda ve Toyota mutlaka tasarımcılarını değiştirmesi gerekiyor. Gerçekten çok kötü görünümlü otomobiller üretiyorlar artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap