ibrahim günal Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 18, 2013 tesadufen fark etiim kacırmadan cektim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us galiba focus'u cizen kişiyi işten cıkartmışlar baya bi degişim var. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 galiba focus'u cizen kişiyi işten cıkartmışlar baya bi degişim var. Peki ben de iyi ki işten çıkarmışlar desem... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 galiba focus'u cizen kişiyi işten cıkartmışlar baya bi degişim var. golf gibi olmasından iyidir 7 seriden beri çok büyük değişiklik yok. tabi bunu çizgisinden sapmıyor diye beğenende var ama bence değişiklik güzeldir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 (düzenlendi) F 2.5 da göz önüne getirilince; çizgilerin nasıl da yayvanlaştığı hemen belli oluyor... Bir de F 3 Sedan'ın arkası açık ara en güzel tasarım bence... Bu, kinetik tasarım anlayışını oldukça beğendim. Ocak 18, 2013 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibrahim günal Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 harika olur....evrim gecirmiş focus.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 dededen toruna bir neslin hikayesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 2,5 hariç tam kadro Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Polat Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Peki ben de iyi ki işten çıkarmışlar desem... Katılmamak elde değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 2,5 hariç tam kadro Hayır, burada as kadro var. Yani f1, f2 ve f3. Focus 3 ün tasarımı açık ara en güzeli bence ama dönemine göre değerlendirdiğimizde en modern, en özgün çizgiler focus 1 de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Focus III 'ü Hiç Beğenmiyorum Hiç... Bence Yeni Tasarımcıyı bir an önce değiştirmeli ford... Ön ızgarası arka stopları yok mu ford'tan Soğutuyor beni... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 focus denilince nedense hep ortadaki focus bana bakıyor bilmem neden? belkide ilk gözağrım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 2.5 birçok kişi tarafından seviliyor tarz olarak. F3 ise sevenin ve hiç sevmeyenin karması. F1 ise top 10 o olmasaydı bunlarda olmazdı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 f3'ün Sedanı Kurtarıyor durumu da Hatchback 'in hiç şansı yok Ama f2,5 dedin mi birde füme veya siyah de tadından yenmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Bana gore focus 3 tasarim olarak en guzeli. Ki zaten böyle de olmalıydı.Göz var izan var aaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 İşte buduuurr... Birde Budurr.. Bana gore focus 3 tasarim olarak en guzeli. Ki zaten böyle de olmalıydı.Göz var izan var aaaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap