Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 İşte bende bunu söylemeye çalışıyorum hep Golf evrim geçirmemiş gibi görünüyor ama Focus sürekli değişim peşinde.. f3'ün Sedanı Kurtarıyor durumu da Hatchback 'in hiç şansı yok Ama f2,5 dedin mi birde füme veya siyah de tadından yenmez... Bu tamamen göreceli bir durum, tam tersini düşünüyorum bende.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2013 İşte bende bunu söylemeye çalışıyorum hep Golf evrim geçirmemiş gibi görünüyor ama Focus sürekli değişim peşinde.. Bu tamamen göreceli bir durum, tam tersini düşünüyorum bende.. Bence diyoruz ya abi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Herkes kendi arabasının tasarımını beğenmiş Bence burun kısmına bakılınca en güzeli F1 ve 2,5'un tasarımı F3 ten daha güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Herkes kendi arabasının tasarımını beğenmiş Burada biraz neden - sonuç ilişkisi hatası var sanki... Herkes kendi arabasını beğenmiş yerine şöyle desek: "Herkes beğendiği arabayı satın almış" Ben Mk3'ü benim olduğu için beğenmiyorum, beğendiğim için aldım. Ve Mk2'ye ısınamadığım için 10 yıl Mk1 kullanmak zorunda kaldım! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 İleride F3 içinde aynı yorumlar yapıldığında kimbilir nasıl bir kasa ortaya çıkmış olacak..peee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 (düzenlendi) Aslında focus 3 çıkmadan önce yeni kasayla ilgili o kadar çizim resmi vardıki, bence bu çizim resimlerin hepsi şuanki f3 den daha iyi görünümü vardı.. Ocak 19, 2013 Ramazan D. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Burada biraz neden - sonuç ilişkisi hatası var sanki... Herkes kendi arabasını beğenmiş yerine şöyle desek: "Herkes beğendiği arabayı satın almış" Ben Mk3'ü benim olduğu için beğenmiyorum, beğendiğim için aldım. Ve Mk2'ye ısınamadığım için 10 yıl Mk1 kullanmak zorunda kaldım! Aynen herkes beğendiği arabayı satın almış Bence diyoruz ya abi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Ama biraz havada kalıyor bu tabir. Sıfır araba alan birinin seçeneği yokki Benim yorumum genel bir birikim diyebilirim çünkü aşırı fazla kişi ile muhabbet döndürüyorum haliyle.. Ben arka tasarımda oldum olası f2 yi beğenmedim ve f3 ondan kötü oldu benim gözümde hala ilk kasa daha güzel. Hb olarak sedan olarak her türlü f3 number 1. Ön tasarımda ise f2 yi beğenmediğinizden ailecek pas geçmiştik Focus 3 ön ise bazı renklerkle çok iyi ve modern Dediğim gibi hiç beğenmeyenler de var. Neyse canım tasarım zevk ama önemli etken 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 İşte buduuurr... Birde Budurr.. İlk Focus'um bunun aynısıydı X paketti. Hakikaten 2,5 Titanium hele hele X paketlisi çok yakışıklı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Vakti zamanında F2yi oldukça seviyordum, az kalsın alıyorduk zaten. F3 çıktığında beni hiç etkilemedi ne önü ne arkası ilgilenmedim bile. Astra mesela oldukça etkilemişti beni uzun uzun incelemiştim sevmiştim zaten zaten Astra alıcaktım, mantık F3e yönlendirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ibrahim günal Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 f 2.5 spor duruyor f3 ise tam ortası ne spor ne agır benm cok hosuma gitti........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap