Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Bunu göreceli olarak Golf almış sayılır. Sonuçta kopup giden olmamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Peki bu nedir...? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Peki bu nedir...? Bunu bilmeyen Ford'cuyum desin mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Desin bişey olmaz... aaaa herkes doğar doğmaz ford'cu olmuyor ki Yenilerede şans vermek lazım... Herkesi kendiniz zannetmeyin canım, daha bir aylık ford dünyasına girenler var, misal ben... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Desin bişey olmaz... aaaa herkes doğar doğmaz ford'cu olmuyor ki Yenilerede şans vermek lazım... Herkesi kendiniz zannetmeyin canım, daha bir aylık ford dünyasına girenler var, misal ben... İyi de resmin altında yazıyor ki: 2012-sema-2013-ford-taurus-sho-by-cgs-mo Peki mu ni? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Sizde Resmin üzerine tıklıyorsunuz olmaz ki... Marka Chevrolet ama modeli bilemeyeceğim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Marka Chevrolet ama modeli bilemeyeceğim... I-ıh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Cruze Sw sedan yılı biraz eski heralde.. buldum mu.. O zaman Çin malı olsa gerek. ı-ıh mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Cruze Sw sedan yılı biraz eski heralde.. buldum mu.. O zaman Çin malı olsa gerek. ı-ıh mı? Model yili 2013, Çín değil ama yakın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 ben bilemedim bir bilen çıkar heralde... Soruyu yenileyelim, Cem abi sordu arkadaşlar bu ni ? ? İyi de resmin altında yazıyor ki: 2012-sema-2013-ford-taurus-sho-by-cgs-mo Peki mu ni? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Subaru ...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 O zaman bu bir japon, evet subaru... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Subaru İmpreza 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 @Cem Boneval, Subaru İmpreza. Ve SW si çok yakışıklı olmuş bu sefer. Tabi benden 10 dk önce yazılmış, ama ben 4. sayfayı açmamıştım, 3. sayfadaki yorumları falan okuyordum yaaa..... : : : :D Valla bildim, kopya çekmedim hocam. : : :D Bu ne ya, akşamdan beri herkes yazmış bunu. Ben niye görmemişiim ki... Üfffff, kırk yılın başı bir arabayı bildim. Onu da benden önce herkes yazmış. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 benim bildiğim impereza spor arabaydı ama bu aile arabasına dönmüş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap