Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Sallıyorum... Qoros GQ3.. doğru mu? Ne kadar bilgili bir topluluk bu yahu, 10 dakika sürmüyor doğru cevap, daha fazla detay burada...: http://www.carsuk.net/car-image-galleries/qoros-gq3-photo-gallery/ E birazda siz sorun bakalım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 E birazda siz sorun bakalım... Ben sadece bilebiliyorum, soramıyorum maalesef.. Ama güncelleme gelirse o problemim de çözülür diye umuyorum ipucu ipucu.... ben cevabı vermiştim ki zaten.. sallıyorum derken espri yapmıştım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Atıyorum Kia 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Qoros Markası İsrail ve Çin ortak yapımı bir araç olacak. Bunu da hatırlatmak isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 İtiraf ediyorum ben hile yaptım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Peki bu küçük teknolojinin markası nedir... Cem abiye gönderme: bu sefer üzerine tıklasanızda adı çıkmayacak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Qoros , Chery Automobile ve İsrail'in en büyük endüstri holdingi Israel Corporation’un ortaklığında 2007’de kuruldu Tata değilmi bu ?<br /> Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 ama bende bildim değil mi, ön ızgara megane arka yan camlar passat... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Peki bu küçük teknolojinin markası nedir... Cem abiye gönderme: bu sefer üzerine tıklasanızda adı çıkmayacak... İsim çıkması önemli değil her türlü bilirim: Tata Megapixel... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 (düzenlendi) Ya bi dur abi ya, Cem abi bilecekti, neyse tebrikler. bilgide paylaşalım. TATA Mega Pixel, 4 tekerlekte çalışan her biri 10 kW gücündeki bağımsız motor ile çalışmaktadır. 13 kWsaat lityum iyon fosfat piller araca güç sağlamaktadır. İnduktif şarj sistemi ile %80 oranında 30 dakikada şarj olmaktadır. Aracın maksimum hızı 100 Km/saat olup 4 yolcu kapasitelidir. Araç konsept modeli ile Genevre 2012 oto show fuarında görücüye çıkmıştır. Ocak 23, 2013 Tuğra Kahraman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Atıyorum Kia bende aynısını düşündüm kia die Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Ya bi dur abi ya, Cem abi bilecekti, neyse tebrikler. bilgide paylaşalım. TATA Mega Pixel, 4 tekerlekte çalışan her biri 10 kW gücündeki bağımsız motor ile çalışmaktadır. 13 kWsaat lityum iyon fosfat piller araca güç sağlamaktadır. İnduktif şarj sistemi ile %80 oranında 30 dakikada şarj olmaktadır. Aracın maksimum hızı 100 Km/saat olup 4 yolcu kapasitelidir. Araç konsept modeli ile Genevre 2012 oto show fuarında görücüye çıkmıştır. Yavru kuş, sen giderken ben geliyordum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Durun bakalım, siz yine mi hile yaptınız yoksa... hile yok. peki bende zorlaştırıyorum, bu nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Durun bakalım, siz yine mi hile yaptınız yoksa... hile yok. peki bende zorlaştırıyorum, bu nedir? Sallıyorum.. Nissan iV... Elektromanyetik motorlu konsept araç... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 yine hile mi... resimden arattırmalı program mı var sizde...? Evet buldum hile deşifre oldu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap